Asasinul regal

Transport gratuit la comenzi de minimum 120 lei!
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

epuizat
1008 Pagini
Disponibil din: 15 octombrie 2010
5,00 lei
Wishlist
epuizat
1008 Pagini
Disponibil din: 15 octombrie 2010
 
E-mail
 

Despre carte

"Saga inceputa cu Ucenicul asasinului continua cu intrigi irezistibile si personaje memorabile. Prin descrieri si caracterizari iscusite, Hobb izbuteste sa creeze un regat de basm, dar socant de real."

Publishers Weekly

"Singura «problema» cu Asasinul regal este ca mai toate celelalte romane fantasy palesc prin comparatie. Robin Hobb a ridicat foarte mult stacheta."

Asimov's Science Fiction Magazine

"Hobb este una dintre marile scriitoare de fantasy modern. Ceea ce fascineaza in cartile ei nu este doar imaginatia scanteietoare, ci felul in care eroii sunt compromisi si manipulati de politica."

The Times

"Asasinul regal ne aduce un sfarsit aproape la fel de memorabil, si greu de indurat, precum cel din Iuresul sabiilor de George R. R. Martin."

SFReader

"in timp ce a reinventat teme fantasy traditionale, Hobb a izbutit de asemenea sa includa teme aparent ultra-moderne, ceea ce ii aduce un avantaj fata de majoritatea autorilor din gen. Scriitori ca ea ridica profilul SF&F."

Science Fiction Review

"Dezvoltarea gradata si revelarea motivatiilor si lacunelor fiecarui personaj in parte este o adevarata lectie de scriitura de calitate, care surprinde cu rasturnari de situatii si culmineaza cu imaginea de ansamblu, care brusc devine de inteles."

Science Fiction Chronicle

"Dincolo de fascinantul sistem de magie propus, Hobb izbuteste de asemenea sa trateze relatii intime, iubirea si casatoria, dintr-un punct de vedere foarte omenesc si adesea umoristic, un talent rareori etalat in genul fantasy."

Interzone

"Se spune ca lipsa de speranta este un instrument literar puternic (si cu certitudine un factor de motivatie pentru a da paginile). Dar la Hobb solutia vine chinuitor de incet (adesea niciodata!). Cititorii au simtit asta in primul volum, dar este aproape nimic in comparatie cu tortura mentala si fizica pe care o vor indura prin ochii lui Fitz in Asasinul regal!"

The Magazine of Fantasy & Science FictionCumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Important Indisponibil
Alerta stoc Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției 15 oct. 2010
Titlu original Royal Assassin
Colecția Nautilus
ISBN 9786065790155
Cod bară 9786065790155
Autor Robin Hobb
Traducător Antuza Genescu
Dimensiuni 107 x 178 mm
Nr. pagini 1008
Număr volume 2
Editia cartii Indisponibil
Editura Nemira
Greutate (kg) 0.8060
Important: Indisponibil
Alerta stoc: Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției: 15 oct. 2010
Titlu original: Royal Assassin
Colecția: Nautilus
ISBN: 9786065790155
Cod bară: 9786065790155
Autor: Robin Hobb
Traducător: Antuza Genescu
Dimensiuni: 107 x 178 mm
Nr. pagini: 1008
Număr volume: 2
Editia cartii: Indisponibil
Editura: Nemira
Greutate (kg): 0.8060
Despre autor
Robin Hobb

Robin Hobb

Robin Hobb este al doilea pseudonim al romancierei americane Margaret Astrid Lindholm Ogden. Robin Hobb s-a nascut in 1952, in California, a crescut in Alaska si a urmat cursurile Universitatii Denver timp de un an. Robin Hobb  s-a casatorit la varsta de optsprezece, a abandonat facultatea si s-a mutat pe Insula Kodiak, in apropiere de Alaska, unde a inceput sa scrie si sa publice in revistele pentru copii. Intre 1983 si 1992, a semnat exclusiv cu pseudonimul Megan Lindholm, in majoritate lucrari de fantasy contemporan. Din 1995 a adoptat pseudonimul Robin Hobb pentru carti de fantasy european medieval traditional. Ucenicul asasinului, romanul de debut sub pseudonimul Robin Hobb, a fost nominalizat pentru British Fantasy Award. Pana in 2003 cartile ei se vandusera in peste un milion de exemplare. In anul 2006, romanul Forest Mage a obtinut Premiul Endeavour.Cartile sale au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a marturisit ca Robin Hobb "a ridicat standardele romanelor fantasy moderne".
...
Citește mai multe despre Robin Hobb>>