Share on Google+

Berlin

Transport gratuit la comenzi de minimum 120 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii


Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
72 Pagini
Disponibil din: 22 mai 2019
29,99 lei
Wishlist
Paperback
epuizat
72 Pagini
Disponibil din: 22 mai 2019

Despre carte

Poezia Kristei Szöcs, extrem de muzicala, extrem de depresiva, este puternica in sensul in care cineva poate sa ajunga la un limbaj al semnelor diseminarii sentimentelor intr-o lume pe care eu niciodata nu am sa o pot vedea, dar pe care mi-o imaginez ca pe o lume a unei splendori depresive si asumate. Poezia Kristei nu e deloc feminista, nu este deloc erotica la modul grosolan. Ii doresc sa devina o mare poeta a interioritatii ei, printr-un limbaj al unei amintiri care sa nu sufoce poezia, ci mai degraba sa o deschida spre lume.
Angela Marinescu 

Dar si eu sunt un om al exceselor, dar si universul meu e un univers ecou, iti vine deseori sa exclami in vreme ce citesti cartea Kristei Szöcs; fiindca e atâta enorma caldura umana in ea, fiindca hasureaza atâtea zone vitale ale umanitatii noastre post-umane, incât e imposibil sa nu te regasesti si pe tine in paginile ei. Și sa nu te intelegi. E imposibil sa citesti cartea ei & sa nu te impaci cu tine. Cel putin temporar. Ăsta e unul dintre cele câteva lucruri esentiale pe care literatura le poate face pentru noi – iar asta face din Krista Szöcs una dintre poetele esentiale ale generatiei ei.
Radu Vancu

O distopie cu nume de oras plus un cuminte excesiv sau invers. O deconstructie interioara, o stramutare dincolo de utopie si distopie, o fericire in imaginarul exceselor. La sfârsit te intrebi: berlin? ce e berlin? unde e berlin, am fost vreodata acolo? oricine poate merge acolo? e un substantiv comun? Nici excesul, nici Berlinul nu sunt ceea ce par a fi atunci când calatoresti cu Krista. Și nici macar poezia, desi ea e prezenta peste tot, ea unifica lumile-ntre ele. Et in Berlin ego.
Svetlana Carstean

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 22 mai 2019
ISBN 978-606-43-0541-1
Cod bară 9786064305411
Autor Krista Szöcs
Editura Nemira
Colecția Vorpal
Format Paperback
Dimensiuni 150 x 210 mm
Nr. pagini 72
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.0580
Data apariției: 22 mai 2019
ISBN: 978-606-43-0541-1
Cod bară: 9786064305411
Autor: Krista Szöcs
Editura: Nemira
Colecția: Vorpal
Format: Paperback
Dimensiuni: 150 x 210 mm
Nr. pagini: 72
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.0580
Despre autor
Krista Szöcs

Krista Szöcs

Krista Szöcs (n. 1990, Sibiu) A terminat masterul la Facultatea de Litere si Arte din Sibiu, cu o disertatie despre post-punk si poezie. Este editor al revistei Zona Noua si unul dintre organizatorii festivalului cu acelasi nume. In anul 2013 a debutat cu volumul de poezie Cu genunchii la gura, iar in 2017 i-a fost publicata o placheta, locked in silence, in cadrul proiectului Poetry will be made by all, din Zürich. In prezent locuieste in Germania.

...
Citește mai multe despre Krista Szöcs>>