Câinii de diamant. Zile pe Turcoaz

Transport gratuit la coș de minimum 120 lei!
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

epuizat
320 Pagini
Disponibil din: 21 iulie 2008
9,63 lei
Wishlist
epuizat
320 Pagini
Disponibil din: 21 iulie 2008
 
E-mail
 

Despre carte

Cainii de diamant, Zile pe Turcoaz cuprinde doua nuvele magistrale, care se inscriu in seria Revelation Space.

Caini de diamant sau ogari cu pielea de diamant se profileaza la capatul expeditiei conduse de Roland Childe. Pentru a afla secretele Turnului Sangeros, Roland Childe organizeaza o expeditie pe indepartata si arida pe planeta Golgotha.

Turnul este un loc grotesc, o fuziune intre animal si masina, iar cei care s-au aventurat acolo nu au mai iesit niciodata. In Turn, membrii echipajului sunt confruntati cu enigme matematice si sunt obligati sa isi inlocuiasca membrele si procesele mentale cu dispozitive cibernetice, ca metoda de adaptare la regulile mereu schimbatoare ale jocului mortal condus de Turn.

Naqi Okpik de pe planeta Turcoaz isi pierde sora in oceanul viu, format dintr-o comunitate de micro-organisme ale Jonglerilor Mintii, care fac din Turcoaz o vasta arhiva de minti statice.

Micro-organismele se infiltreaza in tot corpul, il inunda cu o stare de beatitudine chimica, reface conexiunile neurale, permitand ca o parte tot mai mare din constiinta plonjorilor sa se strecoare in ghergheful vast al oceanului, in imensa constiinta colectiva. Sosirea unei nave de ultranauti va bulversa viata comunitatii, iar Naqi se va contopi cu oceanul in incercarea de a-si regasi sora si de a salva lumea lor de la distrugere.

Turnul si oceanul sunt relicve ale Jonglerilor Mintii, o entitate interstelara din Spatiul Revelatiilor.Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Important Indisponibil
Alerta stoc Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției 21 iul. 2008
Titlu original Diamond Dogs. Turquoise Days
Colecția Nautilus
ISBN 978-973-143-214-4
Cod bară 9789731432144
Autor Alastair Reynolds
Traducător Adriana Mosoiu
Dimensiuni 107 x 178 mm
Nr. pagini 320
Număr volume 1
Editia cartii Indisponibil
Editura Nemira
Important: Indisponibil
Alerta stoc: Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției: 21 iul. 2008
Titlu original: Diamond Dogs. Turquoise Days
Colecția: Nautilus
ISBN: 978-973-143-214-4
Cod bară: 9789731432144
Autor: Alastair Reynolds
Traducător: Adriana Mosoiu
Dimensiuni: 107 x 178 mm
Nr. pagini: 320
Număr volume: 1
Editia cartii: Indisponibil
Editura: Nemira
Despre autor
Alastair Reynolds

Alastair Reynolds

Alastair Reynolds s-a nascut in 1966 in Barry, Tara Galilor. A absolvit astronomia la Newcastle, obtinand doctoratul in acelasi domeniu la St Andrews, in Scotia. Alastair Reynolds a debutat cu povestiri SF in 1990, iar in 1991, dupa terminarea studiilor, a plecat in Olanda pentru a lucra in Agentia Spatiala Europeana, unde a activat pana in 2004, cand s-a dedicat in totalitate scrisului. In 2008, a revenit in Tara Galilor. Autor de space opera cu elemente de hard SF, Alastair Reynolds se bazeaza pe cunostintele sale de fizica si astronomie, care-i ingaduie sa extrapoleze tehnologii viitoare in termeni consecventi cu stiinta actuala. In 2001, romanul sau Chasm City (al doilea din seria Revelation Space) a fost rasplatit cu premiul British SF. Seria Revelation Space are cinci volume, doua nuvele (cuprinse in Cainii de diamant. Zile pe Turcoaz) si opt povestiri, care urmaresc istoria speciei umane intr-un viitor situat peste trei sute de ani.
...
Citește mai multe despre Alastair Reynolds>>