Share on Google+

Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm (Seria ANDILANDI, vol. 1)

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
400 Pagini
Disponibil din: 15 martie 2019
34,99 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 34,99 lei.

Wishlist
Paperback
epuizat
400 Pagini
Disponibil din: 15 martie 2019

Despre carte

Trimis in vacanta la bunici, Vlad se simte abandonat de parinti, preocupati acum de venirea pe lume a unui nou membru, asa ca fuge de acasa. Unde? In padure, dar nu orice padure, ci una fermecata: Padurea Bogatii de langa Hoghiz. Acolo primeste o misiune importanta: sa o apere pe Andilandi, Pasarea Maiastra, de cei care vor sa o fure prin tot felul de viclesuguri. In peripetiile lui, Vlad intalneste personaje care incearca sa-l impiedice sa-si duca misiunea la bun sfarsit – Strigoi, Iele, Zmei, Capcani sau Solomonari –, dar este si ajutat de prieteni buni, precum Calul Nazdravan, Blajinii, Uriasii si altii. Cheia reusitei se afla, insa, numai in sufletul lui si va trebui s-o gaseasca singur.

O aventura fantastica si amuzanta a unui baiat de zece ani intr-o lume de basm, proprie folclorului romanesc, Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram este prima carte din seria ANDILANDI de Sinziana Popescu.

„De fapt, m-am straduit sa scriu niste basme moderne, pe intelesul copiilor de azi, niste carti care sa le prezinte celor mici aventurile unor copii ca ei, ale unor copii obisnuiti, care ajung sa patrunda intr-o lume neobisnuita, pe taramul basmelor noastre folclorice.“
Sinziana Popescu

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 15 mar. 2019
ISBN 978-606-43-0473-5
Cod bară 9786064304735
Autor Sînziana Popescu
Editura Nemira
Imprint Nemi
Colecția Nemi
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 400
Număr volume 1
Vârsta 9+ ani
Greutate (kg) 0.3200
Data apariției: 15 mar. 2019
ISBN: 978-606-43-0473-5
Cod bară: 9786064304735
Autor: Sînziana Popescu
Editura: Nemira
Imprint: Nemi
Colecția: Nemi
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 400
Număr volume: 1
Vârsta: 9+ ani
Greutate (kg): 0.3200
Despre autor
Sînziana Popescu

Sînziana Popescu

SINZIANA POPESCU este o Pasare Maiastra, care a ales sa locuiasca pe un Taram Fermecat ca sa-i apere pe cititorii mici si mari de orice pericol, caci, in folclorul romanesc, cum bine stiti, Strigoii, Ielele, Zmeii, Capcanii sau Solomonarii pandesc la fiecare colt si capat de rand ca sa atace bunul mers al lucrurilor. Pana sa inceapa aceasta aventura, Sinziana Popescu a poposit si in teatru, iar piesele ei pentru copii au fost premiate, traduse si jucate pe scene mari in toata tara sau la Teatrul National Radiofonic. In afara de seria ANDILANDI, a scris si carti bogat ilustrate: Masinuta curcubeu, Experimentul Martinel (Editura Pionier Press, 2018) si Pentru Petrica, iepurasul meu cu ochii rosii (Editura Pandora M, 2017).
Sinziana Popescu continua sa scrie carti pentru copii, sa tina ateliere si lecturi publice. Informatii despre toata activitatea ei se gasesc pe www.andilandi.ro, la un click distanta de un zbor de poveste!

...
Citește mai multe despre Sînziana Popescu>>