Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Calatorii in timp. Antologie de povestiri SF

Pret Vechi: 28,80 lei

Pret redus 14,40 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii
Volum publicat in colaborare cu Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy
Se poate insela Timpul, maestrul acesta care nu va inceta niciodata sa ne atraga? Cunoasteti pe cineva care a gasit mijlocul de a-l supune? Va propunem zece Calatorii in timp si tot atatea mijloace seducatoare de a va deplasa in trecut si in viitor. Daca aveti curajul, puteti plonja chiar in trecutul sau in viitorul altui univers! Nu e vorba de simple alunecari in Timp. Veti fi martorii unor interventii de cronochirurgie uluitoare, unice prin abilitatea celor care le realizeaza. Ei va vor dezvalui taina spiritismului, a poporului pierdut, a revenirii continue in aceeasi secventa temporala sau metoda cea mai inteligenta de a scapa de cei care ne fac viata un chin. Nu pierdeti, asadar, ocazia de a juca sah cu Timpul – indiferent cine castiga, frumusetea jocului nu poate fi inlocuita.


Trecutul, prezentul si viitorul se configureaza in fel si chip in zece povestiri ce pun in lumina talentul si ingeniozitatea unor scriitori care nu se dau in laturi de la provocari si calatoresc in infinitul timpului, impreuna cu cititorii dornici de aventura. Drum bun!


Autori: Liviu Radu, George Lazar, Cristian-Mihail Teodorescu, Aurel Carasel, Ioana Visan, stefana Cristina Czeller, Sergiu Somesan, Daniel Haiduc, Mircea Liviu Goga, Silviu Genescu;


Coordonator: Antuza Genescu;
Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top