* Oferta este valabilă în limita stocului diponibil, în perioada 22-27 octombrie, la coș de minimum 60 lei.

Carrie (paperback)

epuizat
Paperback
216 Pagini
Publicat pe 11 octombrie 2013
19,17 lei
Wishlist
Paperback
epuizat
216 Pagini
Publicat pe 11 octombrie 2013

Despre carte

Acum intr-o noua ecranizare de exceptie, avandu-le in distributie pe Chloë Grace Moretz si Julianne Moore.

Carrie este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin o tortura din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta, brutala.

Cand disperarea ajunge la apogeu, Carrie isi descopera o putere inspaimantatoare - telekinezia -, ce-i ofera darul razbunarii: poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.

"Sangeroasa si inspaimantatoare ... nu o poti lasa din mana!"
Chicago Tribune

"Garantat sa te ingrozeasca!"
The New York Times

Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Editie digitala Indisponibil
Citeste fragment Indisponibil
Alerta stoc Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției 11 oct. 2013
Titlu original Carrie
Colecția Suspans
ISBN 978-606-579-715-4
Cod bară 9786065797154
Autor Stephen King
Traducător Mihnea Columbeanu
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 216
Număr volume 1
Editia cartii Indisponibil
Editura Nemira
Vârsta Indisponibil
Editie digitala: Indisponibil
Citeste fragment: Indisponibil
Alerta stoc: Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției: 11 oct. 2013
Titlu original: Carrie
Colecția: Suspans
ISBN: 978-606-579-715-4
Cod bară: 9786065797154
Autor: Stephen King
Traducător: Mihnea Columbeanu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 216
Număr volume: 1
Editia cartii: Indisponibil
Editura: Nemira
Vârsta: Indisponibil
Despre autor
Stephen King

Stephen King

Stephen King s-a nascut in Portland, Maine, in 1947 si este cel de-al doilea fiu al lui Donald si Nellie Ruth Pillsbury King. Cand avea doi ani, tatal sau si-a abandonat familia, astfel ca micul Stephen King a avut o copilarie grea, marcata de repetate mutari dintr-un oras in altul. Stephen King  a indragit matineele anilor '50, unde se proiectau in special filme de groaza si SF.

In 1960, Stephen King l-a descoperit pe H.P. Lovecraft, care a avut o influenta decisiva asupra carierei sale. Acesta a fost momentul in care marele autor a inceput sa scrie povesti la o masina de scris careia ii lipsea tasta „N”, pe care o vom intalni mai tarziu in Misery.

Intre 1962 si 1966 a frecventat Liceul Lisbon Falls, iar intre 1966 si 1970 a urmat cursurile Universitatii Maine din Orono. In aceasta perioada a lucrat la biblioteca facultatii si a publicat primele sale povestiri in revista Maine Campus, unde a tinut si o rubrica permanenta.

In iunie 1970 a obtinut licenta in literatura, un certificat de profesor de liceu si o diploma pentru elocutiune si arta dramatica. In 1971 s-a casatorit cu Tabitha Jane Spruce, viitoarea scriitoare si poeta T. King, cu care a avut trei copii. O vreme a trait intr-o rulota si a lucrat intr-o spalatorie industriala, apoi a devenit profesor de engleza la Hampden Academy, Maine.

In aceea perioada, Stephen King a dus o viata grea, plina de lipsuri, care-l va duce la alcoolism. A inceput sa scrie Carrie, dar fiindca romanul nu avansa deloc, l-a aruncat la gunoi. Sotia sa insa, care nu se indoia de talentul lui, a recuperat manuscrisul si l-a convins sa-l duca la bun sfarsit.

In 1973 declicul s-a produs: concernul editorial Doubleday a acceptat spre publicare Carrie, iar New American Library a cumparat drepturile editiei de buzunar cu suma record de 400 000 de dolari. In 1975 familia sa si-a cumparat prima casa la Bridgton, Maine, iar Stephen King a publicat Salem's Lot.

Din acest moment Stephen King isi va consacra viata exclusiv creatiei literare si, intr-o mai mica masura, productiei cinematografice. Aproape toate romanele lui au fost ecranizate. De asemenea, Stephen King acorda permisiunea studentilor la regie sa adapteze povestirile sale pentru suma simbolica de un dolar.

Stephen King a doborat toate recordurile de vanzare si a primit numeroase premii, printre care si prestigioasa Medalie pentru Contributii Deosebite in Domeniul Literaturii Americane oferita de National Book Foundation. In 2006 venitul sau anual a fost estimat la 40 de milioane de dolari.

...
Citește mai multe despre Stephen King>>