Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta este valabila in perioada 18 - 23 septembrie, in limita stocului disponibil, la cartile Nemira si Nemi.
Nu intra in campanie pachetele, ebook-urile si cartile partenerilor.

Colivia regelui (ebook, Seria Regina rosie, partea a III-a)

Disponibilitate: In stoc

Pret Vechi: 29,90 lei

Pret redus 25,42 lei

Pret Vechi: 29,90 lei

Pret redus 25,42 lei

Detalii

Toti vor sfarsi in flacari

Acum fara puteri si bantuita de greselile fatale, Mare Barrow e prizoniera. Traieste la mila unui baiat pe care l-a iubit candva, dar care i-a raspuns numai cu minciuni si tradari. Ajuns rege, Maven complica plasa de paianjen tesuta de raposata lui mama si incearca sa pastreze controlul asupra intregului regat. Rosiii continua sa recruteze si se pregatesc tot mai intens pentru razbo. In mijlocul lor, Cal, printul exilat, va face totul pentru a recupera tronul si inima lui Mare. Toata lumea pare la un pas sa explodeze.

In Colivia regelui, al treilea volum din seria se succes Regina rosie, rebeliunea ia proportii si loialitatile tuturor sunt puse la incercare.

„Aveyard are un fler pentru situatii dramatice, pe care cititorii le vor devora. Actiunea porneste in tromba si tensiunea nu scade pana la ultima pagina.”
School Library Journal

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Pareri clienti

Perfect Review by Simion
Quality
Price
Este o carte foarte buna ce te tine cu sufletul la gura. Este plina de intrigi si momente tesionate ,iar aliantele ce se creaza si destrama pe parcurs te fac sa crezi ca nu ai citit corect. Ador seria Regina Rosie si sper din tot sufletul ca veţi traduce si ultimul volum War Storm ,dar si Cruel Crown pentru ca sunt foarte curios de povestea mamei lui Tiberias Calore. (Pus la data 28.07.2018)
Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Back to top