Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Cu autismul la psiholog

Pret Vechi: 24,08 lei

Pret redus 21,67 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii
Ai in mainile tale o carte Unica. Multiplele registre in care poate sa fie citita aceasta carte fac din ea o scriere extrem de complexa si practica, iar felul in care a fost conceputa o face de-a dreptul extraordinara. Cartea te face sa uiti de tine – desi este despre tine. Este scrisa intr-o maniera fireasca, izvorata dintr-o extraordinara munca de documentare, devenind astfel o carte care este buna pur si simplu, fara sa fie nevoita sa ceara aprecierea noastra.Ai in mainile tale o carte document.

Este cartea care va schimba perceptia asupra autismului. Ea este dedicata tuturor parintilor care au un copil autist, dar este utila tuturor psihologilor, psihiatrilor, psihoterapeutilor, asistentilor sociali, educatori si invatatori, pediatrilor si medicilor de familie – tuturor celor care vor sa inteleaga ,,diferitul” de langa noi.

Autorul acestei lucrari, Liviu Predescu, in calitate de psiholog - si cu un mai vechi, cunoscut si apreciat trecut ca scriitor -, a fost fara indoiala specialistul potrivit sa aprofundeze aceasta tema, care a cerut din partea lui un efort si o investitie considerabile. Poate fi considerata cea mai buna carte despre autism, aparuta in Romania. Ai in mainile tale o carte despre… Tine.
Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Back to top