Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 1 iunie 2010 - Ghid legislativ

4,82 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Detalii

Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 01 iunie 2010 – Ghid legislativ este un instrument de lucru care indica cadrul legislativ in care o persoana se poate adresa Curtii Europene.

 
Cartea aduce celor interesati, in primul rand, noua forma a Conventiei Europene pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale, in vigoare din 01 iunie 2010, actualizata cu toate modificarile adoptate de Statele Membre prin Protocoale aditionale, dar si textul integral al fiecarui Protocol in parte fara a lipsi nici Statutul Consiliului Europei.  
 
          
Deosebit de important, Regulamentul Curtii Europene, un adevarat manual de procedura pentru oricine se adreseaza Curtii de la Strasbourg, este prezentat acum  in forma sa actualizata, cu toate modificarile  survenite intre timp, inclusiv prin Protocolul nr 14 aditional la Conventie, si este insotit de anexele adaugate de Curte de-a lungul timpului.

 
Fiind in acelasi timp si un indrumar, cartea contine ultimele instructiuni practice elaborate de Grefa Curtii Europene pentru cei interesati sa formuleze sau sa conduca o cauza in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top