Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale. Cum sa simti si sa impartasesti iubirea divina

Pret Vechi: 34,00 lei

Pret redus 30,60 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Iubirea nu poate fi traita in singuratate — e nevoie de cineva care sa iubeasca si de cineva care sa raspunda acestei iubiri!

Dr. Gary Chapman descopera ca limbajele iubirii — cuvintele de incurajare, timpul acordat celor dragi, darurile, ajutorul si afectiunea fizica — reflecta natura lui Dumnezeu: iubirea umana si iubirea divina comunica in permanenta, iar intelegerea uneia faciliteaza intelegerea celeilalte.

Daca vom afla cum sa simtim si sa impartasim iubirea divina, vom descoperi nu doar cum sa ne intarim credinta in Dumnezeu, ci si cum sa ne imbunatatim relatiile cu partenerul de viata, cu parintii sau copiii nostri. Ne vom da atunci seama ca, indiferent in ce limbaj este exprimata, iubirea isi are originea intr-o unica sursa, o sursa divina, Dumnezeu!

„Intr-un limbaj usor de inteles, cu ajutorul exemplelor din Sfanta Scriptura, din istorie si din propria cariera de consilier, dr. Gary Chapman dezvaluie cele cinci modalitati de comunicare ale iubirii si ne arata cum putem aduce iubirea lui Dumnezeu in vietile noastre.“

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Back to top