Carti online - Nemira placerea lecturii

Cauta pe site

PocketBook Basic Touch 624 4GB White - eBook Reader

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pret Vechi: 549,00 lei

Pret redus 379,90 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

PocketBook este prima companie care a implementat in noul sau dispozitiv PocketBook Basic Touch un ecran tactil multisenzorial, bazat pe tehnologia Film Touch!


Tehnologia Film Touch utilizeaza un strat tactil de numai 0,2mm grosime, aproximativ echivalentul a doua foi de hartie standard. Aceasta tehnologie reduce greutatea cu aproximativ 12% - un aspect important pentru un dispozitiv care este mentinut pentru o lunga perioada de timp intr-o mana.


Datorita noului procesor, foarte puternic, dar si memoriei extinse SDRAM, creste perfomanta iar timpul necesar pentru a intoarce o pagina se reduce semnificativ, oferind cititorului o experienta de citire deosebita.


Pocketbook Basic Touch este echipat cu un display de 6 "E-Ink Pearl, are 4GB de memorie interna si un slot pentru carduri SD cu o capacitate de pana la 32 GB.
Dispozitivul integreaza serviciul Dropbox, permitand updatarea cu usurinta a bibliotecii eReader-ului prin sincronizarea automata cu fisierele disponibile in contul Dropbox, fara a fi necesare cabluri sau un software suplimentar.


Dispozitivul utilizeaza o interfata moderna pentru utilizator si control tactil multisenzorial, precum si butoane de paginare hardware pentru a va asigura ca ofera tot ce aveti nevoie pentru o experienta confortabila de lectura.


Modulul wireless integrat deschide posibilitati nelimitate pentru a fi conectat in permanenta si a impartasi experienta dumneavoastra de citire in retelele de socializare cu prietenii sau familia, prin intermediul serviciului ReadRate. Noul dispozitiv PocketBook Basic Touch, subtire si elegant, ofera un sentiment remarcabil de confort si placere. Memoria disponibila depinde de configurarile soft ale dispozitivului dumneavoastra.


Durata de viata a bateriei si valorile mai sus mentionate depind de modul de utilizare, conexiuni si setari.

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate
Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Back to top