Geoff Rodkey

Geoff Rodkey

 

Inainte sa scrie carti Geoff Rodkey a scris scenarii pentru filme si seriale (a fost nominalizat la Premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun scenariu al unei emisiuni de varietati), articole pentru ziare si reviste, texte pentru stand-up comedy, jocuri video si chiar discursuri pentru doi senatori ai Statelor Unite (desi, cel putin despre unul dintre ei, nu vrea sa-si mai aduca aminte). Dintre filmele al caror scenariu l-a semnat, cele mai cunoscute sunt: Daddy Day Care, RV, The Shaggy Dog.

Fratii Tapper in razboi este primul volum dintr-o serie inceputa in aprilie 2015 (din care vor mai aparea cel putin inca trei carti: The Tapper Twins Tear Up New York, The Tapper Twins Run For President si The Tapper Twins Don’t Have a Title For Their Fourth Book Yet. Inainte de Fratii Tapper a mai scris o serie de carti de aventuri pentru copii: The Chronicles of Egg.

Geoff Rodkey traieste In New York impreuna cu sotia si cei trei fii ai sai. Nu au nici un fel de animal de companie, in mare parte datorita faptului ca experienta cu pestisorul de aur a fost prea trista.

Autorul poate fi urmarit si pe site-ul personal www.geoffrodkey.com

tapper-coperta-1

Cărți scrise de Geoff Rodkey

1 Articol(e)

pe pagină

1 Articol(e)

pe pagină