Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Ghidul micului astronom prin Univers

39,99 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Rasfoieste!

Cumpara cartea in luna octombrie si primesti un voucher de 50 de lei pentru participarea la atelierele de astronomie ale lui Adrian Sonka la Fundatia Calea Victoriei!

Valabil pentru cititorii care cumpara "Ghidul micului astronom prin Univers" de pe nemira.ro, in perioada 01 - 31 octombrie. 

Ghidul micului astronom prin Univers
sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers.

Este o carte bine documentata, cu informatii la zi din astronomie, dar si cu mult umor si glume science geek, adresata cititorilor de toate varstele care vor sa stie mai multe despre ce se intampla in spatiul cosmic.

Intrebarile pe care ti le poti pune atunci cand privesti cerul sunt nenumarate. Fie ca te uiti dupa formele constelatiilor, fie ca esti in cautarea unei stele cazatoare ca sa-ti pui o dorinta, cand te uiti la imensitatea cerului o imensa curiozitate pune stapanire pe tine. Iar Adrian Sonka, astronom si lector la Observatorul Astronomic din Bucuresti „Amiral Vasile Urseanu“, raspunde acestor intrebari si te face sa vrei sa afli si mai multe lucruri despre misterele Universului.

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top