Share on Google+
TRANSPORT GRATUIT
ÎN EASYBOX

Ghidul micului astronom prin Univers

Transport gratuit la comenzi de minimum 150 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Hardcover
192 Pagini
Disponibil din: 14 septembrie 2018
39,99 lei



Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 39,99 lei.

Wishlist
Hardcover
epuizat
192 Pagini
Disponibil din: 14 septembrie 2018

Despre carte

Rasfoieste!


Ghidul micului astronom prin Univers
sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers.

Este o carte bine documentata, cu informatii la zi din astronomie, dar si cu mult umor si glume science geek, adresata cititorilor de toate varstele care vor sa stie mai multe despre ce se intampla in spatiul cosmic.

Intrebarile pe care ti le poti pune atunci cand privesti cerul sunt nenumarate. Fie ca te uiti dupa formele constelatiilor, fie ca esti in cautarea unei stele cazatoare ca sa-ti pui o dorinta, cand te uiti la imensitatea cerului o imensa curiozitate pune stapanire pe tine. Iar Adrian Sonka, astronom si lector la Observatorul Astronomic din Bucuresti „Amiral Vasile Urseanu“, raspunde acestor intrebari si te face sa vrei sa afli si mai multe lucruri despre misterele Universului.

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 14 sept. 2018
ISBN 978-606-43-0278-6
Cod bară 9786064302786
Autor Adnan Vasile, Adrian Șonka
Editura Nemira
Imprint Nemi
Colecția Nemi
Format Hardcover
Dimensiuni 150 x 220 mm
Nr. pagini 192
Număr volume 1
Vârsta 10+ ani
Greutate (kg) 0.1920
Data apariției: 14 sept. 2018
ISBN: 978-606-43-0278-6
Cod bară: 9786064302786
Autor: Adnan Vasile, Adrian Șonka
Editura: Nemira
Imprint: Nemi
Colecția: Nemi
Format: Hardcover
Dimensiuni: 150 x 220 mm
Nr. pagini: 192
Număr volume: 1
Vârsta: 10+ ani
Greutate (kg): 0.1920
Despre autor
Adrian Șonka

Adrian Șonka

Adrian Șonka este astronom de mai bine de 20 de ani, timp în care a privit cerul și a învățat să observe multe tipuri de obiecte cosmice: stele variabile, asteroizi, planete, ocultații etc.

În prezent, observă asteroizi și planete prin telescoapele Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“ și cele ale Institutului Astronomic al Academiei Române. Ține cursuri de astronomie la Observator, la Fundația Calea Victoriei, în școli, în librării și oriunde găsește alți oameni pasionați care vor să afle mai multe.

A făcut studii de fizică și comunicare, dar, pentru că în România astronomia nu se învață la școală, cele mai multe lucruri le-a învățat singur, din pasiune. În 2020 a terminat un doctorat în fizică, având specializarea planetologie-asteroizi.

Poate fi găsit la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“ unde ține prezentări de planetariu și observații astronomice cu publicul. Din când în când, organizează și ieșiri în afara orașului cu grupuri de pasionați de astronomie. Scrie constant despre astronomie și observații astronomice pe site-ul său, www.sonkab.com

În 2018 i-a apărut la Editura Nemira Ghidul micului astronom prin Univers, o carte de astronomie pentru copii și publicul larg. O plimbare prin Univers este cea de-a doua carte a sa și promite că vor mai urma și altele, la fel de interesante și de amuzante.

...
Citește mai multe despre Adrian Șonka>>
Adnan Vasile

Adnan Vasile

Designer grafic, ilustrator, animator si, in general, considerat un baiat de treaba din Timisoara, Adnan Vasile aranjeaza pixeli si pete de culoare inca de prin 2004. Nu s-a speriat de abordarea a multiple medii din artele vizuale, iar relatia cu tehnologia si stiinta au fost tot timpul o constanta. De la ilustratii si animatii pentru muzica si film, grafica pentru jocuri video, manuale si proiecte educationale, metoda „do it yourself” a fost modul sau de operare, fie ca era vorba de creion, tastatura si mouse, wacom sau butonul de „record”.

...
Citește mai multe despre Adnan Vasile>>