Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta valabila in limita stocului disponibil, in perioada 26.04 - 28.04.

In noaptea timpului

Pret Vechi: 69,99 lei

Pret redus 45,49 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Detalii

Octombrie 1936.

 

Arhitectul Ignacio Abel, a carui poveste de dragoste se desfasoara in paralel cu povestea de razboi din Spania, pleaca din Madridul mutilat spre o alta viata, pe un alt continent, spre un New York unde are si o buna reputatie, si o iubita de care istoria, frica si prejudecatile il despart. Trecand granitele dintr-o Europa faramitata, barbatul se redescopera neincetat reflectat in fereastra trenului si in propria constiinta. Printre razboaie exterioare si interioare, viata se construieste necontenit, asemenea oraselor proiectate de el insusi. Printre dorinte si suferinte, dragostea traieste fara liniste, aidoma epocii in care s-a nascut.

 

Amintind de Boris Pasternak, dar si de Ernest Hemingway, capodopera lui Antonio Muñoz Molina face portretul unei lumi care dispare odata cu o iubire.

 

„Un fel de Razboi si pace pentru Razboiul Civil din Spania, extraordinarul roman al lui Molina urmareste o multime de personaje, amestecand fictiuni cu figuri reale, creionand atat rutina din vreme de pace, cat si violenta grotesca din vreme de razboi.“

Publishers Weekly

 

„Cartea lui Antonio Muñoz Molina e aproape insuportabil de frumoasa: la fel ca toate clipele de iubire nebuna.“

Marin-Malaicu Hondrari

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top