Share on Google+
RĂSFOIEȘTE!

Interpretul de maladii

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
272 Pagini
Disponibil din: 24 martie 2021
49,99 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 10,00 lei.

Wishlist
Paperback
epuizat
272 Pagini
Disponibil din: 24 martie 2021Încearcă gratuit în primele 7 de zile.

audiotirbe.roDespre carte

REALISM – FAMILIE – DRAGOSTE – IMIGRAȚIE

Dacă ți-au plăcut: Distanța dintre noi, de Jhumpa Lahiri sau Pachinko, de Min Jin Lee

Volum distins cu Pulitzer Prize for Fiction (2000), PEN / Hemingway Award (1999) și Premiul pentru Debut al revistei The New Yorker (2000).

Personajele lui Jhumpa Lahiri călătoresc din India, cu istoria ei tumultuoasă, până în America cea plină de promisiuni și înapoi, în căutarea dragostei. Au în bagaje povești de familie, simboluri ale unei culturi străvechi și multe speranțe. În acest memorabil volum de povestiri, scriitoarea americană de origine bengaleză vorbește despre căsnicii nefericite, război civil sau cum este să te simți străin, în orice țară sau în propria viață.

Doamna Sen ajunge în Statele Unite după ce soțul ei a primit un post de profesor universitar. Scrisorile pline de admirație primite de acasă nu fac decât să-i accentueze singurătatea, contrabalansată doar de legătura ei cu simpaticul puști Eliot.

Conservatorul Sanjeev se căsătorește cu Twinkle, care fumează, dă petreceri în noua lor casă și se încăpățânează să păstreze toate nimicurile uitate de foștii proprietari. Cine va câștiga lupta de putere în cuplu?

Kapasi lucrează ca interpret pentru un doctor care nu vorbește limba pacienților săi. În timpul unei singure după-amieze, se îndrăgostește de doamna Das – să fie, oare, doar o fantezie?

Recomandări

„Lahiri dă viață paginilor, iar cititorul e sedus cu fiecare rând. La final nu-și va dori decât să petreacă mai mult timp cu personajele.“ The New York Times

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 24 mar. 2021
Titlu original Interpreter of Maladies
ISBN 978-606-43-0953-2
Cod bară 9786064309532
Autor Jhumpa Lahiri
Traducător Alina Sârbu
Editura Nemira
Colecția Babel
Format Paperback
Dimensiuni 120 x 220 mm
Nr. pagini 272
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3090
Data apariției: 24 mar. 2021
Titlu original: Interpreter of Maladies
ISBN: 978-606-43-0953-2
Cod bară: 9786064309532
Autor: Jhumpa Lahiri
Traducător: Alina Sârbu
Editura: Nemira
Colecția: Babel
Format: Paperback
Dimensiuni: 120 x 220 mm
Nr. pagini: 272
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.3090
Despre autor
Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri este o scriitoare americană de origine indiană, născută la Londra. A copilărit și s-a format în Statele Unite, iar  în prezent trăiește și scrie la Roma. Trăind în diverse locuri a acumulat o experiență diversă de viață, care și-a lăsat amprenta asupra operelor sale literare.

Deși a studiat inițial literatura engleză, a obținut apoi un doctorat cu o teză despre Renaștere. Pasionată de italiană, și-a dezvoltat afinitatea pentru această limbă, locuind într-un mediu în care italiana predomină, iar cartea de față, Dove mi trovo, este scrisă integral în limba italiană și reflectă călătoria personală de a învăța și a se conecta cu cultura italiană, deși majoritatea lucrărilor au fost scrise în limba engleză.

A publicat mai multe cărți de succes, printre care și debutul său Interpreter of Maladies (Nemira, 2021), pentru care a câștigat nenumărate premii, inclusiv Pulitzer Prize for Fiction. Alte lucrări importante includ The Namesake (Nemira, 2017) și The Lowland (Nemira, 2015), care au fost bine primite de critici și de public. A primit numeroase premii și distincții pentru opera sa, dintre care amintim: PEN/Hemingway Award, PEN/Malamud Award, Frank O’Connor International Short Story Award, The Premio Gregor von Rezzori, DSC Prize for South Asian Literature, National Humanities Medal oferită de Barack Obama în 2014, Premio Internazionale Viareggio-Versilia.

...
Citește mai multe despre Jhumpa Lahiri>>