Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Mana lui Giotto

5,00 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Detalii

SERIA MISTERELE ITALIENE

Cand generalul Bottando

a vazut prima oara scrisoarea sosita la Departamentul Furturi Opere de Arta din Roma, nu s-a gandit ca ar contine altceva decat elucubratiile debitate de mintea unui fanatic. insa expeditorul misterios este o femeie care sustine ca detine informatii despre o pictura furata cu mai bine de treizeci de ani in urma – iar generalul Bottando banuieste ca furtul face parte din seria de spargeri data de misteriosul si genialul hot pe nume „Giotto“.

Hotarat sa

isi demonstreze perspicacitatea in fata colegului de la Departament care comploteaza sa ii distruga cariera, Bottando o trimite pe frumoasa Flavia di Stefano sa investigheze cazul. Flavia da rapid de urma unui posibil suspect – insa cand iubitul ei, Jonathan Argyll, negustor de arta, calatoreste in Anglia sa-l interogheze… ei bine, suspectul se dovedeste a fi suspicios de mort.

„Stilul desavarsit, personajele de o complexitate neobisnuita si decorul zugravit deopotriva in Roma si intr-un sat pitoresc  din Anglia fac din Mana lui Giotto o lectura pe cat de placuta, pe atat de surprinzatoare. Rasturnarea de situatie de la final ne arata ca misterul creat de Iain Pears este de cea mai inalta  calitate.“

Minneapolis Star Tribune

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top