Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

MEDICINA, NUTRITIE SI BUNA DISPOZITIE

Pret Vechi: 35,00 lei

Pret redus 31,50 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Detalii

Rasul impreuna cu doctorul de nutritie nu ingrasa!

„Am descoperit intr-o zi ca ne-a inundat pseudostiinta si ca ii cad prada oameni naivi, incapabili sa discearna intre adevarrul stiintfiic, verificat si reproductibil de fiecare data, si testimoniale contrafacute despre leacuri miraculoase contra orice sau preventive contra nimic.

Atunci m-am hotarat sa scriu despre biologia si functionarea corpului omenesc, despre biochimie si alimente, despre adeva¬rurile verificabile si fanteziile imposibil de reprodus pro¬mo¬vate de medicina alternativa. Am inceput sa scriu ceea ce s-ar putea numi niste pamflete medicale, pe care le-am postat pe Facebook. Fara ura si resentiment insa: consider ca fiecare om are dreptul sa aleaga orice i se pare potrivit sanatatii sale, cu conditia sa nu se puna pe sine si pe altii in pericol si sa aleaga informat, nu dus de nas. Am scris asa cum vorbesc de obicei, zambind, fiindca si eu cred ca «glumind putem spune orice, chiar si adevarul» (Sigmund Freud).

Intr-o buna zi am fost contactata de Editura Humanitas si mi s-a propus sa adunam textele mele intr-o carte. Sincer, nu ma asteptam ? si i-am intrebat de ce ar face asta. Raspunsul m-a convins: «Pentru ca aveti umor, aveti verva si aveti dreptate!» Asa s-a nascut aceasta carte pe care o tii in mana, cititorule. O carte care as vrea sa-ti descreteasca fruntea si sa te faca sa razi din toata inima, fiindca ? stii ceva? ? rasul impreuna cu doctorul de nutritie nu ingrasa!

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Back to top