Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta este valabila in perioada 17 iulie - 22 iulie 2018

Misiunea Bufonului (Trilogia Omul Aramiu, partea I)

Pret Vechi: 44,22 lei

Pret redus 21,23 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii
„in aceasta continuare greu de lasat din mana a trilogiei Farseer, Hobb pastreaza standardele inalte pe care le stim stim deja din seriile ei fantasy. Cartea aceasta te tine treaz pana in zori. “
Publishers Weekly


Misiunea bufonului
continua aventurile unuia dintre cei mai indragiti eroi din literatura lui Robin Hobb, intr-un prim volum din trilogia Omul aramiu, care se anunta cea mai spectaculoasa scriere a autoarei.
Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Pareri clienti

format ebook Review by Dana
Quality
Price
M-am bucurat cand ati publicat trilogia Farseer in format e-book.
Pe cand si "Omul Aramiu" in format e-book? (Pus la data 14.05.2018)
Just buy this book! Review by Emma
Price
Quality
O atenţionare mai întâi. Dacă nu aţi citit trilogia FARSEER de Robin Hobb (la noi sub numele de Ucenicul asasinului, Asasinul regal, Răzbunarea asasinului) şi credeţi că aţi vrea s-o faceţi, atunci vă recomand să vă gândiţi de două ori înainte de a pune mâna pe „Misiunea bufonului”, primul volum din trilogia „Omul Arămiu” , fiindcă această serie continuă seria Farseer şi evident că va fi un SPOILER MAJOR pentru Farseer. Like duh! În schimb, dacă vreţi să începeţi direct cu „Misiunea bufonului”, aşa cum am făcut-o eu, nu există nici un impediment real, vă garantez! Robin Hobb este atât de pricepută în a scrie o poveste, încât nu veţi avea goluri în istorisire pe care să simţiţi că nu le puteţi umple cu informaţii. Femeia asta e o vrăjitoare, vă jur! :D Am citit „Misiunea bufonului” cu o plăcere incredibilă, pe care n-o pot descrie în cuvinte! N-am mai simţit o imersiune totală într-o poveste fantasy de când am citit ultima oară Harry Potter, iar asta a fost acum câțiva ani buni. Si eu citesc gen foooarte mult fantasy, deci nu sunt destul de uşor de lăsat cu gura căscată. Si chiar am o bănuială că Hobb nu e ORICE fel de scriitor de fantasy, e printre cei mai buni! Nu mai zic nimic because SPOILEREE (nu imi prea pot tine gura :D) (Pus la data 25.09.2015)
Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Back to top