Carti online - Nemira placerea lecturii

Cauta pe site

Calatoarea (Seria Outlander, partea I)

Pret Vechi: 67,33 lei

Pret redus 50,50 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Citeste celelalte titluri ale seriei: Talismanul, Cercul de piatra vol. 1 , Cercul de piatra vol. 2Prima parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

Anul 1945. Claire Randall, fosta sora medicala, se intoarce din razboi și pleaca cu sotul intr-o a doua luna de miere. Dar o stanca magica descoperita intr-un loc misterios o transforma intr-o calatoare in timp, care se trezește brusc intr-o Scotie macinata de lupta, in Anul Domnului… 1743.

Azvarlita intr-un alt secol de forte pe care nu le intelege, protagonista trebuie sa infrunte conspiratii și primejdii care ii ameninta viata… și ii pun la incercare inima. Destinul i-l scoate in cale pe tanarul razboinic James Frazer si Claire trebuie sa aleaga intre fidelitate si dorinta, intre doi barbati, intre doua vieti.

„O carte captivanta si emotionanta… care evoca impresionant tinutul si legendele Scotiei.“
Publishers Weekly

„Gabaldon nu doar ca stapaneste arta detaliului, ci are si talentul de a crea personaje memorabile sau de a scrie incredibile scene de sex.“
Locus

Mai multe informatii Tags (1)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Pareri clienti

Exceptionala! Review by mihaela
Quality
Price
Un roman fascinant, la granita dintre istorie si fantezie, cu intrigi si pasiuni care te fac partas la povestile anilor 1700, cu o iubire care depaseste barierele timpului... Astept cu nerabdare cel de-al doilea volum semnat Diana Gabaldon: "Dragonfly in amber". (Pus la data 18.12.2015)
Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Back to top