Owen King

Owen King

Owen King, cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Stephen King, s-a nascut in 1977, in Maine si a manifestat un interes deosebit pentru literatura inca din adolescenta. A urmat cursurile colegiului Vassar si a obtinut un master in Fine Arts la Columbia University.

Primul sau volum, o colectie de proza scurta intitulata We’re All in This Together, a aparut in 2005, iar romanul de debut, Double Feature, a fost publicat in 2013. Povestirile sale au aparut in diverse reviste, cum ar fi One Story si Prairie Schooner, iar in 2015 a publicat romanul grafic Intro to Alien Ivasion, scris in colaborare cu Mark Jude Poirier si ilustrat de Nancy Ahn.

Cel mai nou text semnat de Owen King este Frumoasele Adormite, romanul scris impreuna cu tatal sau.

In prezent, scriitorul lucreaza cu regizorul Josh Boone la adaptarea pentru televiziune a romanului  The Great and Secret Show de Clive Barker.

Cărți scrise de Owen King

1 Articol(e)

pe pagină

 • Cod

  NEM40

  Frumoasele adormite Bulina

  Frumoasele adormite

  69,99 lei  - preț de listă Pentru o mai bună informare a ta, prețul de listă este un reper reprezentând prețul întreg de listă, fără nicio reducere, aplicabil la data curentă pe website-ul www.nemira.ro. 41,99 lei - preț cu NEM40  Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 38,49 lei.

  Paperback
  În stoc

1 Articol(e)

pe pagină