Share on Google+

Pământul lung (Seria PĂMÂNTUL LUNG, partea I)

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
368 Pagini
Disponibil din: 18 aprilie 2016
10,00 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 10,00 lei.

Wishlist
Paperback
epuizat
368 Pagini
Disponibil din: 18 aprilie 2016

Despre carte

„O colaborare fascinanta intre doi giganti SF: caldura si umanitatea lui Pratchett aliata cu imaginatia science fiction deosebit de fertila a lui Baxter.”

Adam Roberts

 

1916: Frontul de Vest. Soldatul Percy Blakeney se trezeste intins pe un covor de iarba proaspata de primavara. Dinspre copaci se aud un cantec de pasari si vantul printre frunze. Unde sunt noroiul, sangele si pamantul dinamitat din razboiul in care lupta?

 

2015: Madison, Wisconsin. Monica Jansson este chemata sa investigheze incendiul in care a ars complet casa unui bizar om de stiinta (unii spun ca ar fi nebun, altii ca ar fi periculos). La locul faptei descopera un ciudat dispozitiv: o cutie plina cu fire, un comutator cu trei cai si... un cartof. Acesta este prototipul unei inventii care va schimba, o data pentru totdeauna, felul in care omenirea vede lumea.

 

Si asta este putin spus...

 

„Ideea existentei Pamanturilor paralele este una dintre cele mai longevive idei din science fiction, dar rareori a fost atat de adanc explorata si de reusit realizata ca in acest roman scris de doi maestri ai literaturii speculative britanice.“

The Independent

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 18 apr. 2016
Titlu original The Long Earth
ISBN 978-606-758-516-2
Cod bară 9786067585162
Autor Stephen Baxter, Terry Pratchett
Traducător Alina Bilciurescu
Editura Nemira
Colecția Nautilus
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 368
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.2940
Data apariției: 18 apr. 2016
Titlu original: The Long Earth
ISBN: 978-606-758-516-2
Cod bară: 9786067585162
Autor: Stephen Baxter, Terry Pratchett
Traducător: Alina Bilciurescu
Editura: Nemira
Colecția: Nautilus
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 368
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.2940
Despre autor
Terry Pratchett

Terry Pratchett

Terry Pratchett (1948–2015), prolific autor fantasy britanic, a crescut cu cartile lui H.G. Wells si Arthur Conan Doyle si a scris literatura inca din copilarie. A debutat in 1971 cu The Carpet People si, din 1983, cand i-a aparut romanul Culoarea magiei, care deschide seria Lumea disc, a scris cam doua carti pe an. Pasionat de astronomie, calculatoare si stiinte naturale, scriitorul s-a impus usor, volumele sale fiind traduse in multe tari si admirate de milioane de cititori. Una dintre calitatile incontestabile ale literaturii sale este, fara indoiala, umorul. In anii 1990 a fost cel mai vandut autor britanic. Seria Lumea Disc fascineaza si azi, Trilogia Nomilor e si ea cunoscuta, ca si celelalte scrieri, de altfel, care au beneficiat de multe adaptari pentru film, radio si televiziune. Recompensat cu premiile cele mai prestigioase si cu titluri nenumarate, Terry Pratchett ramane unul dintre cei mai cititi autori contemporani.

...
Citește mai multe despre Terry Pratchett>>
Stephen Baxter

Stephen Baxter

Stephen Baxter s-a nascut pe 13 noiembrie 1957 la Liverpool, in Anglia, a studiat matematica la Cambridge University si a devenit doctor in inginerie. Inainte de 1995, cand s-a dedicat in intregime scrisului, a predat matematica si fizica. Astazi se numara printre cei mai cunoscuti autori SF din lume, volumele lui fiind numeroase si incadrandu-se in mai multe subgenuri. Consacrarea i-a adus-o in anul 1995 volumul Time Ships, recompensat cu o multime de premii, dupa care autorul a publicat constant si romane, si povestiri. A semnat mai multe serii apreciate, a scris impreuna cu Arthur C. Clarke seria A Time Odyssey, iar cu Terry Pratchett a colaborat la seria Pamantul Lung.

...
Citește mai multe despre Stephen Baxter>>