Share on Google+
RĂSFOIEȘTE!

Piramida

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
524 Pagini
Disponibil din: 19 octombrie 2018
36,99 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 36,99 lei.

Wishlist
Paperback
epuizat
524 Pagini
Disponibil din: 19 octombrie 2018

Despre carte

Un carusel in care viata si literatura nu se mai deosebesc

O intalnire neasteptata cu cel mai cunoscut scriitor al momentului ii schimba viata lui Alexandru Damian, un tanar profesor de romana, care viseaza sa-si vada cartile publicate. Faimosul Marius Vasilescu ii propune un joc incitant: fiecare sa scrie un roman si sa il publice cu numele celuilalt. Norocul pare sa fi dat peste el. Prins in chingile scrisului, Damian se indeparteaza de fosta viata, de principiile si de prietenii sai si se trezeste acuzat de o crima pe care nu a comis-o. Cum reusesti sa te salvezi cand totul pare pierdut?

„Cristian Englert ne ofera o carte patrunzatoare despre lumea subterana a literaturii de azi, mai degraba ring al puterii de influenta decat masura onesta a talentului. Fiinta vulnerabila, Damian se trezeste prins intre doua lumi ce par de neimpacat. Tabloul lumii literare, ca univers carnivor, se inscrie intr-un Bucuresti a carui atmosfera este surprinsa cu mult spirit de observatie si finete, autorul reusind sa inveleasca tema cautarii adevarului in si prin literatura intr-o sprintena si complicata poveste de dragoste cu intriga politista.“
Dana Pirvan

„Cristian Englert indrazneste sa vina cu un roman calofil, pe alocuri prolix, tributar unei scriituri vintage, in raspar cu valul minimalist contemporan.
Piramida sa este construita cu migala si cu pasiune pura pentru literatura. Ti se va potrivi, indiferent de ce tip de cititor esti, caci e atat o carte despre carti, scris, scriitori si lumea literara, cat si o cronica a zilelor noastre, o poveste de dragoste, un volum cu intriga politista.“
Eli Badica
coordonatoarea colectiei n’autor

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 19 oct. 2018
ISBN 978-606-43-0234-2
Cod bară 9786064302342
Autor Cristian Englert
Editura Nemira
Imprint n'autor
Colecția n'autor ficțiune
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 524
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3490
Data apariției: 19 oct. 2018
ISBN: 978-606-43-0234-2
Cod bară: 9786064302342
Autor: Cristian Englert
Editura: Nemira
Imprint: n'autor
Colecția: n'autor ficțiune
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 524
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.3490
Despre autor
Cristian Englert

Cristian Englert

Preocupat sa retraiasca istoria Olandezului zburator, CRISTIAN ENGLERT a colindat neobosit tari si continente, iar in clipa de fata visele sale orbiteaza in spatiul cosmic. De formatie inginer de aeronave, cu specializari in software si robotica, lucreaza in prezent la Agentia Spatiala Europeana in Noordwijk, Olanda.

Toata viata sa a incercat sa gaseasca un echilibru intre preocuparile stiintifice si cele literare. Primele povestiri si romane a inceput sa le scrie in jurul varstei de unsprezece ani, insa si-a facut debutul publicistic de-abia in anii liceului. A continuat sa publice in ziare si reviste, iar la jumatatea anilor 1990 a infiintat primul ziar romanesc integral virtual, Vocea Patriotului Nationale. In 2001, si-a publicat primul roman, numit Candidat la crima, la Editura Pandora.

Mutandu-se pe alte meridiane, s-a simtit dator sa-si incerce mana in limba engleza. Rezultatul – un numar de povestiri publicate in ziare si reviste, plus un roman pentru tineret numit Gamma Group. Chiar daca engleza ii este o unealta confortabila, precizie, nerv si inspiratie tot in vocabularul limbii romane cauta. Dovada: ultimul sau roman, Piramida.

...
Citește mai multe despre Cristian Englert>>