Share on Google+

Porecla

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
384 Pagini
Disponibil din: 11 decembrie 2017
39,99 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 39,99 lei.

Wishlist
Paperback
epuizat
384 Pagini
Disponibil din: 11 decembrie 2017

Despre carte

Bestseller New York Times

Lasand in urma Calcutta, cuplul Ganguli porneste spre America, unde incepe o alta viata. Numele, sensurile si identitatile se schimba si, odata cu ele, destinele pornesc spre noi orizonturi. Din detalii de mare finete se tese saga unei familii care, departe de casa, cauta sa ajunga acasa.

Patrunzand in cele mai ascunse tinuturi sufletesti, descoperind teritorii gingase, Porecla spune mai multe povesti, dezvaluie mai multe generatii, traume si cautari, intr-o lume dominata de fragilitate.

 

„Jhumpa Lahiri are un talent – magic, siret, cumulativ – pentru care majoritatea scriitorilor ar ucide. Uitati-va cu lupa la oricare propozitie, si nu veti vedea nimic iesit din comun. Dar faceti un pas inapoi, priviti intregul si o sa ramaneti fara cuvinte.“

The Guardian

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 11 dec. 2017
Titlu original The Namesake
ISBN 978-606-43-0065-2
Cod bară 9786064300652
Autor Jhumpa Lahiri
Traducător Ioana Novac
Editura Nemira
Colecția Babel
Format Paperback
Dimensiuni 120 x 220 mm
Nr. pagini 384
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3070
Data apariției: 11 dec. 2017
Titlu original: The Namesake
ISBN: 978-606-43-0065-2
Cod bară: 9786064300652
Autor: Jhumpa Lahiri
Traducător: Ioana Novac
Editura: Nemira
Colecția: Babel
Format: Paperback
Dimensiuni: 120 x 220 mm
Nr. pagini: 384
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.3070
Despre autor
Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri este o scriitoare americană de origine indiană, născută la Londra. A copilărit și s-a format în Statele Unite, iar  în prezent trăiește și scrie la Roma. Trăind în diverse locuri a acumulat o experiență diversă de viață, care și-a lăsat amprenta asupra operelor sale literare.

Deși a studiat inițial literatura engleză, a obținut apoi un doctorat cu o teză despre Renaștere. Pasionată de italiană, și-a dezvoltat afinitatea pentru această limbă, locuind într-un mediu în care italiana predomină, iar cartea de față, Dove mi trovo, este scrisă integral în limba italiană și reflectă călătoria personală de a învăța și a se conecta cu cultura italiană, deși majoritatea lucrărilor au fost scrise în limba engleză.

A publicat mai multe cărți de succes, printre care și debutul său Interpreter of Maladies (Nemira, 2021), pentru care a câștigat nenumărate premii, inclusiv Pulitzer Prize for Fiction. Alte lucrări importante includ The Namesake (Nemira, 2017) și The Lowland (Nemira, 2015), care au fost bine primite de critici și de public. A primit numeroase premii și distincții pentru opera sa, dintre care amintim: PEN/Hemingway Award, PEN/Malamud Award, Frank O’Connor International Short Story Award, The Premio Gregor von Rezzori, DSC Prize for South Asian Literature, National Humanities Medal oferită de Barack Obama în 2014, Premio Internazionale Viareggio-Versilia.

...
Citește mai multe despre Jhumpa Lahiri>>