Share on Google+

Preoteasa din Avalon

Transport gratuit la comenzi de minimum 120 lei! (numai pentru livrările din România).
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Ridicare personală din easybox în maxim 2 zile lucrătoare
Poti castiga 1 punct de loialitate daca achizitionezi acest produs si intri in programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
544 Pagini
Disponibil din: 15 octombrie 2009
5,00 lei
Wishlist
epuizat
544 Pagini
Disponibil din: 15 octombrie 2009

Despre carte

Preoteasa din Avalon spune istoria captivanta a printesei britanice Eilan, cunoscuta de romani ca Elena. Marion Zimmer Bradley proiecteaza povestea in Avalon, unde Eilan se indragosteste de un ofiter roman, harazit unui destin glorios.

Preoteasa din Avalon
este un roman despre o iubire interzisa, pentru care Elian va plati scump, avand sa fie alungata din Avalon. Intai ea va cunoaste fericirea, odata cu nasterea copilului ei, dar si durerea, cand alesul inimii sale e obligat sa aleaga intre ea si imperiu.

Cand fiul ei, Constantin, ajunge imparat, descopera treptat ca joaca un rol mult mai important decat cel al unei mame obisnuite...

Elena se trezeste in mijlocul unor evenimente cruciale din istoria Imperiului Roman de Apus, incercand sa construiasca o punte intre lumea pagana a Zeitei si noul imperiu crestin. Ca imparateasa-mama, porneste in calatorie spre Tara Sfanta, pentru a descoperi adevarul care transcende atat vechea, cat si noua religie.

Legiunile de fani care adora seria Avalon vor vedea ca promisiunile celorlalte volume sunt respectate cu prisosinta in Preoteasa din Avalon, iar pe cei ce patrund intaia oara in universul lui Marion Zimmer Bradley ii asteapta o intalnire magica.

Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 15 oct. 2009
Titlu original Priestess of Avalon
ISBN 978-606-8073-56-9
Cod bară 9786068073569
Autor Marion Zimmer Bradley
Traducător Antuza Genescu
Editura Nemira
Colecția Nautilus
Dimensiuni 107 x 178 mm
Nr. pagini 544
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.4350
Data apariției: 15 oct. 2009
Titlu original: Priestess of Avalon
ISBN: 978-606-8073-56-9
Cod bară: 9786068073569
Autor: Marion Zimmer Bradley
Traducător: Antuza Genescu
Editura: Nemira
Colecția: Nautilus
Dimensiuni: 107 x 178 mm
Nr. pagini: 544
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.4350
Despre autor
Marion Zimmer Bradley

Marion Zimmer Bradley

Marion Zimmer Bradley (1930–1999) a fost o prolifica autoare de romane fantasy, dintre care cele mai celebre fac parte din seriile Avalon (6 romane) si Darkover (peste 30 de romane). Marion Zimmer Bradley a inceput sa scrie la 19 ani, a vandut prima povestire la 22 de ani, iar în 1957 a publicat primul roman, Soimii din Narabedla.In 1965 a terminat studiile universitare si s-a mutat in California. Primul ei copil, David Bradley, si fratele ei, Paul Edwin Zimmer, sunt de asemenea autori de science-fiction si fantasy. Marion Zimmer Bradley a editat celebra serie de antologii Sword and Sorceress (21 de volume), care a incurajat povestirile cu eroine originale si netraditionale scrise de autori tineri si neconsacrati. De asemenea, a creat Darkover, o planeta colonizata de pamanteni care a fost uitata si unde puterile psi ale oamenilor s-au dezvoltat intr-un grad neasteptat. Prin Darkover a infiintat, astfel un univers pentru o serie de romane si povestiri, la care s-au alaturat ulterior antologii cu povestiri ale altor autori.In 1966, Marion Zimmer Bradley a devenit co-fondatoare a Societatii pentru Anacronism Creativ, iar in anul 2000 a primit postmortem Premiul World Fantasy pentruintreaga activitate. In seria Avalon, care i-a adus celebritatea, este repovestita legenda despre Camelot si cavalerii Mesei Rotunde, privita din punctul de vedere al lui Morgan si Guinevere. Din aceasta serie, Nemira a tradus si publicat Preoteasa din Avalon, Doamna din Avalon, Sanctuarul, Negurile (vol. 1) si Negurile (vol. 2).
...
Citește mai multe despre Marion Zimmer Bradley>>