bun venit în
programul de loialitate

SUPERCITITOR
NEMIRA

De 32 de ani ne bucurăm de fiecare comandă de la voi și de fiecare mesaj primit.

Mulțumim că împărtășiți cu noi plăcerea lecturii!

Heart

O simplă achiziție?

Nu, o legătură pe termen lung
cu supercititorii Nemira!

Programul de Loialitate SUPERCITITOR Nemira vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe de lectură și cadouri speciale.

Prin intermediul programului, cititorii Nemira colectează puncte, obțin oferte exclusive și experiențe personalizate.

Nemira

Avantaje

Un program de loialitate gratuit pentru supercititorii Nemira;

Membrii primesc puncte de loialitate la fiecare comandă achitată și au acces permanent la informații privind punctele în contul de client Contul Meu/Membru Program de loialitate;

Acces la promoțiile online și evenimentele de shopping înainte ca aceste promoții/oferte să fie accesibile altor cumpărători/clienți;

Prețuri speciale/Oferte și reduceri rezervate Membrilor programului de loialitate;

Oferte speciale cu beneficiu de transport gratuit la o valoare minimă a coșului comunicată în diferite promoții;

Recomandări personalizate de lectură;

Vouchere de reducere suplimentară pe nemira.ro sau puncte cadou dacă invită prieteni.

Condiții generale.

Nemira

punctele de loialitate se cumulează cu alte promoții sau reduceri;

Nemira

punctele de loialitate nu sunt transmisibile;

Nemira

se acordă puncte și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de loialitate;

Nemira

termenul de valabilitate pentru punctele de loialitate primite atunci când se plasează o comandă este de un an de zile, din momentul în care clientul le primește în cont.

Nemira

punctele acumulate vor putea fi folosite la comenzi viitoare. Valoarea lor poate să acopere parțial sau integral valoarea comenzii inclusiv taxele de livrare și TVA.

dacă în decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returnează, punctele primite pentru acea comandă vor fi anulate în cont.

Totul într-un sigur loc

Toate informațiile legate de calitatea de membru al Programului de Loialitate SUPERCITITOR Nemira sunt disponibile în Contul meu/Membru Program de loialitate. Aici vei găsi info referitoare la punctele acumulate și termenul de valabilitate, oferte personalizate care facilitează accesul la experiențe de lectură și cadouri speciale.
Nemira

Cumulează puncte

Vei fi recompensat cu puncte pentru toate achizițiile făcute pe nemira.ro. Pentru fiecare comandă primești un număr de puncte echivalent cu 3% din valoarea coșului cu TVA inclus. Punctele vor fi încărcate în contul tău de client în momentul în care statusul comenzii este FINALIZATĂ.

Paritate: 1 punct = 1 leu.
Nemira

Prieteni cu Nemira

Și prietenii tăi pot profita de plăcerea lecturii. Invită un prieten să plaseze o comandă pe nemira.ro și primiți amândoi puncte de loialitate cadou!

Programul de loialitate SUPERCITITOR Nemira se adresează tuturor cititorilor care plasează comenzi pe nemira.ro. Vezi aici Termeni și condiții. Pentru a-ți oferi experința de participare completă, îți vom procesa datele cu caracter personal în conformitate cu Politica de confidențialitate Nemira.

Programul de Loialitate SUPERCITITOR Nemira facilitează accesul la numeroase experiențe de lectură și cadouri speciale.

Q&A

01Ce trebuie să știu despre Programul de loialitate SUPERCITITOR Nemira?

Prin Programul de loialitate SUPERCITITOR Nemira vei primi puncte pentru toate cumpărăturile făcute pe nemira.ro.

Înscrierea în programul nostru de loialitate este complet gratuită, dar trebuie să ai 18 ani pentru a deveni membru. Vezi aici Termeni și condiții.

Programul de Loialitate SUPERCITITOR Nemira vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe de lectură și cadouri speciale.

02Cum colectez puncte?

Vei fi recompensat cu puncte pentru toate achizițiile făcute pe nemira.ro. Pentru fiecare comandă primești un număr de puncte echivalent cu 3% din valoarea coșului cu TVA inclus. Punctele vor fi încărcate în contul tău de client în momentul în care statusul comenzii este FINALIZATĂ.

  • ● punctele de loialitate se cumulează cu alte promoții sau reduceri;
  • ● punctele de loialitate nu sunt transmisibile;
  • ● se acordă puncte și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de loialitate.
  • ● termenul de valabilitate pentru punctele de loialitate primite atunci când se plasează o comandă este de un an de zile, din momentul în care clientul le primește în cont.
  • ● punctele acumulate vor putea fi folosite la comenzi viitoare. Valoarea lor poate să acopere parțial sau integral valoarea comenzii inclusiv taxele de livrare și TVA.
03Cum pot invita prieteni?
  • Dacă ești Membru în programul de loialitate poți trimite invitații de înscriere pe site si în Program, în calitatea ta de membru, către prieteni. Aceștia trebuie să fie persoane de peste 18 ani și să nu aibă deja cont de client pe nemira.ro.
  • ● Prietenii care au primit invitații prin mecanismele puse la dispozitie pe site trebuie să își facă un cont de client pe nemira.ro (folosind link ul primit), să fie de acord cu Termenii și condițiile Programului de loialitate și să plaseze o comandă din contul creat pe nemira.ro. La înregistrarea contului pe nemira.ro vor primi automat oferta de bun venit. O vor găsi în Contul Meu/Membru Program de loialitate. Oferta de bun venit constă într-un număr de 5 puncte, echivalent a 5 lei. Acestea pot fi utilizate la comenzi pe nemira.ro. Oferta de bun venit are o valabilitate de un an de zile de la data emiterii.
  • ● Pentru prima comandă achitată de către un prieten invitat de un Membru în programul de loialitate, prin siteul www.nemira.ro, cel care a trimis invitatia primește în Contul meu/Membru Program de loialitate un număr de 5 puncte de loialitate, echivalent a 5 lei. Acestea au o valabilitate de un an de zile de la data emiterii și pot fi folosite la comenzi pe nemira.ro.
  • În momentul în care comanda plasată de noul membru are statusul FINALIZATĂ, acesta primește în cont numărul de puncte aferent comenzii plasate.

Reducerea suplimentară din oferta de bun venit, valorificată, nu poate fi returnată sau refolosită, iar dacă clientul returnează integral sau parțial comanda, punctele pe care le-a primit pentru produsele returnate vor fi afișate cu - (minus).

04Cum pot sa transfer punctele acumulate unui alt client?

Nu, punctele nu pot fi transferate unui alt utilizator sau schimbate în bani.

05Cum calculez valoarea punctelor în bani?

1 punct = 1 leu.

Se acordă un număr de puncte egal cu 3% din valoarea cosului cu TVA. Spre ex la un coș de 100 lei avem: 3 puncte de fidelitate, echivalent a 3 lei.

06Pot consuma doar o parte din punctele de loialitate sau trebuie să le consum în totalitate?

Punctele acumulate trebuie consumate în totalitate, la o singură achiziție. Dacă valoarea achiziției este mai mică decât valoarea punctelor acumulate, diferența de puncte va putea fi utilizată la o viitoare achiziție.

07Daca vreau sa returnez produsele cumparate, imi primesc inapoi punctele de fidelitate consumate?

În toate situatiile, pentru comenzi returnate integral sau parțial, punctele de loialitate din cont acordate conform Art 5, vor fi anulate în cont.

Dacă comanda pentru care s-au acordat puncte este returnată (în termenul legal de 30 de zile), punctele alocate respectivei achiziții se anulează (conf Regulament, 3% din valoarea cu TVA). Dacă punctele au fost deja consumate, în contul Clientului Membru in programul de loialitate punctele aferente produsului returnat vor fi afișate cu - (minus).

Daca un client Membru în programul de loialitate foloseste punctele din cont pentru a reduce valoarea unei comenzi, dar decide să o returneze integral, se anulează punctele primite pentru comanda returnată și se adaugă în cont punctele folosite până la valoarea comenzii returnate; dacă a folosit mai puține puncte decât era valoarea comenzii returnate, se restituie în cont fix numărul de puncte folosite.

În cazul în care un Client Membru în programul de loialitate returnează parțial o comandă, se anulează punctele primite pt comanda parțial returnată și se adaugă în cont punctele folosite până la valoarea produsului/produselor returnate; dacă a folosit mai puține puncte decât era valoarea produsului/produselor returnat/e, se restituie în cont fix numărul de puncte folosite.