Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

PSIHOLOGIA EDUCATIEI EDITIE REVIZUITA

Pret Vechi: 45,00 lei

Pret redus 40,50 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Psihologia educatiei are in atentie modul in care se produce si se determina dezvoltarea omului pe tot parcursul vietii, in contexte educationale de predare-invatare-dezvoltare variate, ca reactie la cerintele unei lumi aflate intr-un proces de schimbare extrem de rapid si de complex.

Putem vorbi astazi si la noi in tara despre servicii variate oferite cu profesionalism de catre psihologii educationali, ale caror standarde ocupationale sunt similare celor din alte tari europene.

Cartea de fata ii ofera cititorului o imagine clara a competentelor pe care le detine un psiholog educational, valorificandu-le intr-o gama variata de servicii pentru copii, adolescenti, parinti, adulti si batrani.

ELENA ANGHEL STANILA este doctor in psihologie, practician, formator si supervizor in domeniile:

o Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala

o Consiliere psihologica

o Psihoterapie

Este conferentiar universitar titular la Universitatea ,,Titu Maiorescu" din Bucuresti, Facultatea de Psihologie, si autoare de carti si articole de specialitate aparute in publicatii si la edituri de prestigiu din Romania si din strainatate.

Sustine cursuri de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, psihologia cuplului si a familiei, psihodiagnoza, consiliere psihologica si interventie terapeutica pentru copii, adolescenti, adulti, cupluri si familii. Elena Anghel Stanila este fondatoarea programului ,,Life Up - Centru de Excelenta in Psihologia Educatiei" (www.lifeup.ro) si a derulat numeroase proiecte de dezvoltare personala pentru copii, adolescenti si adulti in practica sa privata, in companii, institutii educationale si de sanatate, printre care:

o ,,Start inteligent! Descopar, invat, evoluez frumos!"

o ,,Rafinat de mic - club de psihologie aplicata pentru copii!"

o ,,Academia Parintilor"

o ,,Parinte competent, angajat eficient!"

o ,,Life Up Your Life! - Optimizare personala pentru adulti"

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Back to top