Rachel Louise Snyder

Rachel Louise Snyder

Rachel Louise Snyder este o jurnalistă de renume care a călătorit în peste 50 de țări ca să strângă documente despre probleme legate de drepturile omului. A locuit șase ani la Phnom-Penh, în Cambodgia, înainte să se stabilească la Washington. În ultimii zece ani, a scris numeroase articole despre violența domestică în publicații prestigioase precum New York Times, New Yorker, Slate, Salon, Huffington Post, The Washington Post, Chicago Tribune, New Republic și altele. Acum este profesor asociat de Creative Writing la American University în Washington.

Este autoarea cărților: Fugitive Denim: A Moving Story of People and Pants in the Borderless World of Global Trade, What We’ve Lost is Nothing și Vânătăi ascunse: ce nu știi despre violența domestică te poate ucide, pentru care a primit prestigiosul Lukas Work-in-Progress Award de la Columbia School of Journalism și Harvard’s Nieman Foundation, în 2018.

Foto credit: Don Rutledge

Cărți scrise de Rachel Louise Snyder

1 Articol(e)

pe pagină

 • Bulina Vânătăi ascunse: Ce nu știi despre violența domestică te poate ucide Bulina

  Vânătăi ascunse: Ce nu știi despre violența domestică te poate ucide

  39,99 lei  -  preț de listă Pentru o mai bună informare a ta, prețul de listă este un reper reprezentând prețul întreg de listă, fără nicio reducere, aplicabil la data curentă pe website-ul www.nemira.ro. 23,99 lei  - preț cu  NEM40
  Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 5,00 lei.

  Paperback
  În stoc

1 Articol(e)

pe pagină