Regatul lui Kensuke

Transport gratuit la coș de minimum 120 lei!
E sigur și simplu, plătește cu cardul și ai 5% reducere suplimentară!
epuizat
Paperback
152 Pagini
Disponibil din: 10 iulie 2017
24,99 lei
Wishlist
Paperback
epuizat
152 Pagini
Disponibil din: 10 iulie 2017

Despre carte

Rasfoieste!

Regatul lui Kensuke este un roman despre supravietuire, asteptare si recunostinta, inscriindu-se in tiparul povestilor care te tin cu sufletul la gura, te fac sa crezi in personaje si sa traiesti alaturi de ele toate emotiile marilor aventuri.

Impreuna cu parintii si cu cainele sau, Stella Artois, Michael, un baiat de 11 ani, porneste in aventura vietii sale la bordul navei Peggy Sue: inconjurul lumii pe apele albastre. Din Marea Britanie cei patru traverseaza Atlanticul pana in Brazilia, apoi ocolesc Africa prin sud, ajungand in Australia. Drumul lor impreuna e plin de peripetii, dar si de momente frumoase, unice in viata. Insa Michael va avea parte de propria lui aventura in care, ca orice erou adevarat, va trebui sa izbandeasca singur. Totul incepe intr-o noapte furtunoasa cand, printre zgomotele marii agitate, vantul aduce cu el o melodie misterioasa...

 „Toata lumea ne-a avertizat sa nu facem asta. Buni a venit in vizita si a ramas la bord. Totul era atat de ridicol, a zis ea, nesabuit si iresponsabil. Parca i se inecasera toate corabiile. Aisberguri, uragane, pirati, balene, petroliere enorme, valuri imense – punea tot raul in fata, crezand ca, daca ma va inspaimanta pe mine, ii va inspaimanta suficient pe mama si pe tata incat sa renunte. Pe mine a reusit sa ma ingrozeasca, dar nu am aratat asta niciodata. Ceea ce nu intelegea ea era ca pe toti trei ne lega deja o nebunie comuna. Eram hotarati sa plecam si nimeni si nimic nu ne putea opri. Faceam ce faceau oamenii in basme. Plecam in cautare de aventuri.“

 Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Editie digitala Regatul lui Kensuke (ebook)
Data apariției 10 iul. 2017
Titlu original Kensuke’s Kingdom
Colecția Nemi
ISBN 978-606-43-0027-0
Cod bară 9786064300270
Autor Michael Morpurgo
Traducător Mihaela Buruiana
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 152
Număr volume 1
Editura Nemi
Vârsta 9+ ani
Editie digitala: Regatul lui Kensuke (ebook)
Data apariției: 10 iul. 2017
Titlu original: Kensuke’s Kingdom
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-0027-0
Cod bară: 9786064300270
Autor: Michael Morpurgo
Traducător: Mihaela Buruiana
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 152
Număr volume: 1
Editura: Nemi
Vârsta: 9+ ani
Despre autor
Michael Morpurgo

Michael Morpurgo

Michael Morpurgo este unul dintre cei mai indragiti autori de carti pentru copii din Marea Britanie. A scris peste o suta de carti si a castigat numeroase premii, printre care Smarties Award, Blue Peter Book Award si Whitbread Award, iar in 2006 i s-a acordat Ordinul Imperiului Britanic.

Povestile sale au fost adaptate de multe ori pentru scena sau pentru micul ecran, iar intre 2003 si 2005 a fost Children Laureate, rol care l-a purtat prin toata Marea Britanie ca sa le inspire copiilor bucuria de a citi povesti.

In 2017 a castigat pentru a patra oara premiul cel mare la Children’s Book Award pentru romanul Un vultur in zapada, stabilind un nou record.

In Seria de autor Michael Morpurgo urmeaza sa apara: Fluturele-Leu, Sir Gawain si Cavalerul Verde si Beowulf.

 

...
Citește mai multe despre Michael Morpurgo>>