REGULAMENT OFICIAL CAMPANIA-CONCURS:

Povestea de dragoste pe care nu o poți uita

 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Unicul Organizator al prezentei campanii este societatea comercială SC NEMIRA PUBLISHING HOUSE SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Iani Buzoiani nr. 14, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti cu numărul J40/528/19.01.2009, cod de înregistrare fiscală RO 24966411.

Participanţii la această campanie-concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos.
Regulamentul Oficial stă la dispoziţia oricărui participant la campanie, pentru consultare, pe site-ul www.nemira.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public, prin aceleaşi căi de comunicare precizate mai sus.

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României.

La această campanie pot participa toate persoanele fizice cu rezidenţa în România, având vârsta de 18 ani împliniţi la data înscrierii în concurs, mai puţin angajaţii societaţii Nemira Publishing House SRL.

Prin înscrierea şi participarea la campania vizată de prezentul Regulament se consideră că participanţii au cunoscut şi acceptă integral, expres şi neechivoc prezentul Regulament şi, de asemenea, fiecare participant confirmă că se va conforma şi va respecta întocmai prevederile prezentului Regulament.


3. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Campania se va desfăşura în perioada 6-20 octombrie, pe canalele Social Media Nemira (Facebook și Instagram). Înscrierea se face automat prin postarea poveștilor de dragoste (folosind hashtag-ul #PovesteDeDragoste), până la data de 20 octombrie, ora 23.59.  Cea mai frumoasă și emoționantă poveste de dragoste va fi desemnată câștigătoare, iar numele persoanei care ne-a împărtășit-o va fi anunţat pe canalele Social Media Nemira cel mai târziu pe data de 25 octombrie 2020.

 

4. MECANISMUL CAMPANIEI

Subiectul și mecanismul campaniei:

Împărtășește cu noi și comunitatea ta care e povestea ta de dragoste pe care nu o poți uita.

#PovesteDeDragoste

Număr de caractere: până în 400 de caractere

Vom prelua toate poveștile pe Instagram stories și le vom păstra în highlights dedicat.

 

Cea mai frumoasă și emoționantă poveste va fi recompensată cu 

UN WEEKEND ROMANTIC LA Conacul Ambient (Brașov)

 

Modalitate de participare la campanie:

Fiecare cititor care postează o poveste de dragoste (cu #PovesteDeDragoste) în perioada 6-20 octombrie este înscris automat în campania-concurs.

 

5. DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR

a. După încheierea perioadei anunţată pentru desfăşurarea campaniei (6-20 octombrie), se va alege un câștigător și alți 2 câștigători de rezervă. Cele 3 povești vor fi alese de reprezentanți ai editurii Nemira.

b. Câştigătorul va fi contactat personal pe rețelele de socializare pentru a confirma că poate beneficia de premiu.

c. Dacă primul câştigător nu poate onora premiul, se contactează, în ordinea desemnării, al doilea câştigător. Dacă nici acesta nu poate onora premiul, se contactează al treilea. În cazul în care niciunul nu poate beneficia de premiu, acesta se anulează.

6. PREMII

a. Câştigătorul va primi un week-end  (2 nopți) pentru două persoane la Conacul Ambient din Cristian, Braşov.  

b. Valoarea totală a premiului este de 200 euro.

c. Premiul nu se acordă în bani.

Weekend-ul poate fi rezervat oricând în perioada 30 octombrie – 13 decembrie 2020, în limita disponibității hotelului, exceptând sărbătorile legale.

   1 x Dubla standard 5* la tariful de 75  euro/noapte/camera - 19/22 mp, aer conditionat, internet wireless, baie cu dus

Pretul include:
•    toate taxele pentru 2 nopți
•    micul dejun bufet între orele 7:30am - 10:30am (L-V) / 8:00am - 11:00am (S-D)
•    parcare, zilnic în fața unității
•    acces internet wireless în perimetrul conacului
•    acces la piscina interioară încălzită ( disponibilă permanent ), piscina exterioară încălzită ( pe timpul sezonului de vară ), jacuzzi, saună, sală jocuri ( tenis de masă, biliard ), salon festin, foișoare exterioare. Pentru terenul sport multifuncțional exterior se pot aplica taxe suplimentare.
•    beneficii aditionale furnizate de partenerii nostri prin  Ambient Exclusive

O cină romantică pt două persoane. (In limita a 25 euro/persoană. Cheltuielile suplimentare sunt suportate de client.)

Total valoare voucher: 200 EUR

Cheltuielile suplimentare sunt suportate de client.


Pentru o rezervare confirmată sunt necesare urmatoarele:
•    numele oaspeților, țara de proveniență și un număr de telefon mobil pentru reconfirmare în ziua sosirii  

Check in: începând cu ora 14.00
Check out: până la ora 12.00
Late check-out (până în orele 18:00) se taxeaza cu 50% din valoare nopții de cazare .


 

Conacul Ambient a luat toate măsurile necesare împotriva Covid19. Mai multe informații regasiți aici .


Pentru directii sau harta va rugam urmariti link-urile din semnatura .
Complexul Ambient va ofera si servicii de transport de la si catre aeroport.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, vizitati-ne adresele web de mai jos, vizionati filmul sau stati cu noi in contact pe Facebook sau Instagram .

7. TAXE ŞI IMPOZITE

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigător din premiu, în conformitate cu prevederile Codului fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acesta, revenind exclusiv câstigatorului.

Campania se desfăşoară în acord cu prevederile Codului fiscal şi a legislaţiei în vigoare.

8. INFORMAREA PARTICIPANŢILOR

Prezentul Regulament stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate pe www.nemira.ro. Participarea la campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

A) Informaţii Generale

Începând cu data de 25 mai 2018 este aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date ("Regulamentul"), scopul principal al acestuia fiind creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

B) Notiuni

a. "date cu caracter personal" înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi nume, număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. "prelucrare" înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea;

Organizatorul, in calitate de operator de date cu caracter personal doreste sa va informeze cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu operatiunile desfasurate de catre Organizator, in scopul prevazut mai jos:

C) Scopul si temeiul prelucrarii

Aceasta informare se refera la calitatea dumneavoastra de participant la  campanie.

Organizatorul prelucrează datele cu caracter personal menționate mai jos la lit. D) in scopul organizarii si desfasurarii campaniei.

Temeiul prelucrarii il reprezinta consimtamantul persoanei vizate.

 

D) Categorii de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal care vor fi prelucrate de Organizator in scopul mentionat mai sus sunt cele obtinute de Organizator direct de la participantul la această campanie: nume şi prenume, țara de proveniență, telefon, e-mail.

E) Destinatarii datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopului mentionat mai sus, Organizatorul foloseste serviciile reprezentantilor/angajatilor sai.

Datele cu caracter personal mentionate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmise unor autoritati publice, auditori sau instititii cu competente in activitati de control cu privire la activitatile sau activele Organizatorului, care solicita Organizatorului sa furnizeze informatii, in baza obligatiilor legale care incumba Organizatorului. Astfel de autoritati publice sau institutii pot fi: Autoritatea Națională de Administare Fiscală dar și alte autorități, după caz.

F) Refuzul prelucrarii si consecintele sale

Datele cu caracter personal ne sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus. In situatia in care nu furnizați datele cu caracter personal in scopul mentionat mai sus, aceasta atrage imposibilitatea participării în  campanie.

G) Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Organizatorul va informeaza ca evalueaza si imbunatateste in mod constant masurile de securitate implementate in vederea asigurarii unei prelucrari a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta și securitate.

H) Drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal

In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

a)         Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine o confirmare ca se prelucreaza sau nu datele dumneavoastra cu caracter personal, si, in caz afirmativ, aveti acces la tipul de date cu caracter personal si la conditiile prelucrarii lor, prin formularea unei cereri in acest sens catre operator;

b)         Dreptul de a cere rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea sa solicitati, prin trimiterea unei cereri in acest sens catre operator, rectificarea datelor cu caracter personal care sunt inexacte, suplimentarea datelor cu caracter personal in situatia in care sunt incomplete sau stergerea datelor cu caracter personal in situatiile in care:  (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare scopului lor initial (si nu exista un nou scop legal pentru prelucrare); (ii) baza legala a prelucrarii o reprezinta consimtamantul persoanei vizate, iar persoana vizata isi retrage consimtamantul, si nu exista niciun alt temei legal pentru prelucrare; (iii) persoana vizata isi exercita dreptul la opozitie si operatorul nu are motive in favoarea continuarii prelucrarii care prevaleaza; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) stergerea este necesara pentru respectarea legislatiei UE sau din Romania; (vi) datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale catre copii (daca este cazul) pentru care consimtamantul este guvernat de reguli speciale;

c)         Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul sa obtineti restrictionarea prelucrarii in situatiile in care: (i) considerati ca se prelucreaza date cu caracter personal inexacte, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exactitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, dar nu doriti stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, solicitand  doar restrictionarea utilizarii lor; (iii) in situatia in care operatorul nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal pentru prelucrarea lor in scopurile mentionate mai sus, dar dumneavoastra solicitati datele pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau (iv) dumneavoastra v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca temeiurile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;

d)         Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare, cand prelucrarea este bazata pe consimtamantul dumneavoastra, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana la momentul retragerii consimtamantului;

e)         Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, atunci cand prelucrarea este intemeiata pe un interes legitim si sa va opuneti in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri;

f)          Dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

g)         Dreptul la portabilitatea datelor, si anume dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le-ati furnizat Organizatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul de a transmite aceste date catre un alt operator, in situatia in care prelucrarea se face in baza consimtamantului dumneavoastra sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;

h)         Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

Exercitarea drepturilor mentionate mai sus poate fi facuta in orice moment.

In vederea exercitarii acestor drepturi, va rugam sa ne transmiteti o notificare scrisa, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa de e-mail office@nemira.ro.

I) Responsabilul cu Protectia Datelor

Puteti adresa orice intrebare cu privire la acest document Responsabilului cu Protectia Datelor, care poate fi contactat prin intermediul adreselor de e-mail: office@nemira.ro; protectiadatelor@nemira.ro.

 

10. DISPOZITII FINALE

Participanţii la această campanie sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de campanie duce la anularea automată a câştigurilor.
Prin acceptarea premiului câştigat, participanţii sunt de acord ca numele lor să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către organizator, în diverse materiale tipărite, audio sau video.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament cu condiţia de a publica respectivele modificări pe site-ul nemira.ro cu cel puţin zece zile înainte de data intrării în vigoare a modificărilor. Modificarea îşi produce efectele de la data publicării informaţiilor care o anunţă şi afişării lor pe pagina de internet menţionată anterior.
Eventualele reclamaţii legate de derularea campaniei se vor putea trimite pe adresa Organizatorului, până la data la care acest regulament produce efecte. După această dată, Organizatorul nu va mai lua în consideraţie nicio contestaţie.

 

11. ÎNCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate înceta înainte de data menţionată numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţa majoră conform legislaţiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta campanie.

 

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute între Organizator şi participanţii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti romane competente.

 

Organizator,

Nemira Publishing House SRL

(prin administrator Ana Nicolau)