Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Sa ne bucuram! Carte de colorat pentru Craciun

Pret Vechi: 36,00 lei

Pret redus 32,40 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Viata este plina de probleme. In orice moment ne confruntam cu termene-limita si cu obligatii, avem intalniri si conversam tot timpul in lumea virtuala. Asa se ridica muntele nesanatos de stres si de tensiune al fiecaruia dintre noi. Cercetarile actuale au demonstrat ca nivelul de stres se diminueaza atunci cand coloram. Dar adevarata pace si linistea sufleteasca autentica ni le poate oferi doar Dumnezeu. Cartile de colorat motivationale din colectia MAJESTIC EXPRESSIONS imbina aceste doua idei in volume frumos ilustrate.

 

INCLUDE:

55 de ilustratii desenate de mana • Hartie de calitate • Citate inspirate din Biblie si cateva versuri ce amintesc de atmosfera Craciunului

 

Atmosfera Craciunului a fost inspiratia pentru ilustratiile din aceasta carte de colorat, intitulata Sa ne bucuram! Petrece cateva momente linistite relaxandu-te in timp ce colorezi. Simte-te revigorat si reinsufletit pe masura ce meditezi la darul desavarsit oferit omenirii de catre Dumnezeu. Lasa-ti creativitatea sa se manifeste fara oprelisti si fiecare pagina va prinde viata dupa ce vei umple de culoare imaginile din carte.

Ia o pauza in timpul programului tau incarcat si lasa deoparte stresul care te copleseste. Grijile vietii mai pot astepta.

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Back to top