Sanda Visan

Sanda Visan

Absolventa a Sectiei de critica a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ din Bucuresti, SANDA VISAN a obtinut in 1996, o diploma de master, in domeniul mass-media si comunicare, ca bursiera Fulbright, la Temple University, in Statele Unite ale Americii, iar in 2008, o diploma de doctor, in domeniul cinematografie si media, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“.

Este realizator la Televiziunea Romana, unde lucreaza de la absolvirea facultatii. A ocupat diverse functii de conducere in cadrul institutiei, dintre care cea mai productiva a fost aceea de director TVR 2, intre 1999 si 2002, perioada in care canalul 2 al televiziunii publice si-a castigat dreptul la un profil editorial propriu, care l-a impus pe piata media din Romania. Vreme de doi ani a predat ca profesor asociat la UNATC.

Dupa 1990, in colaborare cu Caritas Roma, a desfasurat proiecte europene, initiind campanii publice, pe problematici de relevanta sociala in Romania, precum SIDA, fumatul juvenil sau traficul de persoane. In perioada 2002–2004, Sanda Visan a fost director al Institutului Cultural Roman din New York.

In cei peste treizeci de ani de televiziune a realizat sute de programe culturale si de publicistica sociala. In acelasi timp a semnat numeroase contributii la reviste de specialitate, de teatru si film.

Cărți scrise de Sanda Visan

1 Articol(e)

pe pagină

  • Răzvan Mazilu. De la dans la musical

    10,00 lei    Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 10,00 lei.

    Paperback
    epuizat

1 Articol(e)

pe pagină