Spectrul lui Phlebas

Transport gratuit la coș de minimum 120 lei!
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

epuizat
Buzunar
672 Pagini
Disponibil din: 1 decembrie 2007
34,90 lei
Wishlist
Buzunar
epuizat
672 Pagini
Disponibil din: 1 decembrie 2007
 
E-mail
 

Despre carte

Spectrul lui Phlebas este primul roman din seria Cultura.

In Cultura, o societate interstelara umana aflata in conflict cu extraterestrii idirani, fanatici religiosi, Bora Horza Gobuchol este Schimbator, detinand abilitatea de a-si altera corpul pentru a semana cu alti indivizi. De asemenea, el este mercenar, spion si asasin aflat in slujba idiranilor.

Dupa ce o nava fara echipaj a Culturii este distrusa langa Lumea lui Schar – „planeta mortilor“, inaccesibila celor doua tabere aflate in conflict – Horza este trimis acolo de idirani pentru a recupera Mintea navei, una dintre inteligentele artificiale care conduc Cultura. Insa, pentru a ajunge pe Lumea lui Schar, Horza traverseaza aventuri incredibile, scene de proportii cosmice.

„In ciuda aparentelor, nu este o space opera tipica, ci o adevarata revelatie a miopiei noastre, a capacitatii de a ne autoamagi, in timp ce ne straduim sa atingem ceea ce credem ca este binele.“ The New York Times Book ReviewCumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Important Indisponibil
Alerta stoc Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției 1 dec. 2007
Titlu original Consider Phlebas
Colecția Nautilus
ISBN 978-973-143-089-8
Cod bară 9789731430898
Autor Iain M. Banks
Traducător Roxana Brinceanu
Format Buzunar
Dimensiuni 107/178
Nr. pagini 672
Număr volume 1
Editia cartii Indisponibil
Editura Nemira
Greutate (kg) 0.5380
Important: Indisponibil
Alerta stoc: Acest produs este cu stoc limitat!
Data apariției: 1 dec. 2007
Titlu original: Consider Phlebas
Colecția: Nautilus
ISBN: 978-973-143-089-8
Cod bară: 9789731430898
Autor: Iain M. Banks
Traducător: Roxana Brinceanu
Format: Buzunar
Dimensiuni: 107/178
Nr. pagini: 672
Număr volume: 1
Editia cartii: Indisponibil
Editura: Nemira
Greutate (kg): 0.5380
Despre autor
Iain M. Banks

Iain M. Banks

Iain M. Banks s-a nascut in 1954 in Scotia si a studiat literatura engleza, psihologia si filozofia la Universitatea Stirling, pe care a absolvit-o in 1975. Dupa terminarea studiilor, Iain M. Banks a calatorit prin Europa si Maroc, apoi a avut diverse ocupatii, de la tehnician pe o platforma petroliera, la functionar intr-o firma de avocatura londoneza.A debutat in 1984 cu romanul The Wasp Factory, care i-a adus notorietatea. Imediat dupa aceea, s-a dedicat exclusiv scrisului, producand atat literatura mainstream, cat si science-fiction.Spectrul lui Phlebas a aparut in 1987 si a fost primul lui roman SF, a carui actiune se petrece intr-o uriasa civilizatie interstelara, Cultura, care exista in paralel cu societatea umana de pe Pamant. In general, Iain M. Banks scrie o carte in trei luni, lucrand sustinut, apoi intra in vacanta pentru restul anului, dedicandu-se numeroaselor sale hobby-uri, cum ar fi automobilele, muzica si pilotarea avioanelor. Pasi pe sticla este unul dintre romanele autorului care iese din sfera SF, dar care a fost apreciat atat de critici, cat si de admiratorii lui Iain M. Banks.
...
Citește mai multe despre Iain M. Banks>>