Share on Google+
HARDCOVER

Timpul dezarticulat (Hardcover)

Transport gratuit la comenzi de minimum 190 lei! (numai pentru livrările din România).
Livrare internațională prin serviciul de curierat DHL.
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Alege un viitor sustenabil!
Selectează livrarea în ambalaj returnabil. Detalii

Poți câștiga 1 punct de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Hardcover
264 Pagini
Disponibil din: 2 septembrie 2012
15,00 lei
Cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 zile a fost 15,00 lei.

Wishlist
Hardcover
epuizat
264 Pagini
Disponibil din: 2 septembrie 2012

Despre carte

"Philip K. Dick este cel mai mare explorator al angoasei moderne prin intermediul literaturii science fiction.“

New York Daily News

 

„Cel mai amuzant si, probabil, cel mai terifiant scriitor SF al tuturor timpurilor.“

The Encyclopedia of Science Fiction

 

„Nu voi inceta niciodata sa caut si cred ca sta in puterea mea sa descopar o data pentru totdeauna, spre propria mea satisfactie, nu spre a celorlalti, adevarata natura a realitatii din jurul nostru, in comparatie cu realitatea fenomenologica pe care o percepem.“

Philip K. Dick

 

Cunoscutul roman al lui Philip K. Dick pune in lumina abisul dintre reprezentarea noastra asupra universului si universul in sine. Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede in 1959. Are impresia ca a luptat in al Doilea Razboi Mondial si ca traieste linistit intr-o comunitate mica. insa, dupa ce trece prin halucinatii tulburatoare, incepe sa banuiasca altceva. Suspiciunile declanseaza o aventura la sfarsitul careia va descoperi ca el insusi este centrul unei lumi dezarticulate.

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 2 sept. 2012
Titlu original Time Out of Joint
ISBN 978-606-579-315-6
Cod bară 9786065793156
Autor Philip K. Dick
Traducător Mihai Moroiu
Editura Nemira
Colecția Nautilus
Format Hardcover
Dimensiuni 145 x 215 mm
Nr. pagini 264
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.2640
Data apariției: 2 sept. 2012
Titlu original: Time Out of Joint
ISBN: 978-606-579-315-6
Cod bară: 9786065793156
Autor: Philip K. Dick
Traducător: Mihai Moroiu
Editura: Nemira
Colecția: Nautilus
Format: Hardcover
Dimensiuni: 145 x 215 mm
Nr. pagini: 264
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.2640
Despre autor
Philip K. Dick

Philip K. Dick

Philip K. Dick s-a nascut pe 16 decembrie 1928 in Chicago. Dupa ce parintii sai au divortat, Philip K. Dick a intrat in custodia mamei (pe numele de familie Kindred, de la care Dick a imprumutat initiala K) si cei doi s-au stabilit in Berkeley. In acest oras, Philip K. Dick a urmat liceul si a inceput Universitatea, pe care insa a abandonat-o.La inceputul anilor 1950, a inceput sa scrie texte science-fiction, iar in 1952 si-a publicat prima povestire in revista Planet Stories. Cu ajutorul lui Anthony Boucher, editor si mentor, a inceput sa publice povestiri intr-un ritm sustinut. Intre 1955 si 1970, a scris in medie doua romane pe an si a publicat peste o suta de povestiri in reviste ca Galaxy, Amazing, Fantasy and Science Fiction si Worlds of If. Mare parte a fictiunilor sale se desfasoara in California, iar Philip K. Dick a folosit idei din cabalism, budism, gnosticism si taoism, dar a utilizat in acelasi timp elementele science-fiction clasice de tipul robotilor, navelor spatiale, extraterestrilor si fenomenelor de tip extrasenzorial.In decursul vietii, scriitorul a fost privit cu respect de fanii SF si de colegii de breasla, desi n-a ajuns niciodata sa egaleze vanzarile celor mai populari scriitori science-fiction americani ai epocii.Philip K. Dick a fost recompensat cu Premiul Hugo in 1963 pentru romanul Omul din castelul inalt, Premiul John W. Campbell Memorial in 1975 pentru Flow My Tears, The Policeman Said, Premiul British SF in 1979 pentru Substanta M si Premiul Kurd Laßwitz (Germania) in 1985 pentru Valis.In memoria sa, in 1983 a fost infiintat premiul care-i poarta numele, ce recompenseaza cea mai valoroasa carte SF publicata pentru prima data in SUA ca original in paperback (initiatorul premiului, Thomas M. Disch a dorit sa-l onoreze pe Dick care si-a publicat in aceasta forma majoritatea romanelor). Premiul este sponsorizat de Philadelphia Science Fiction Society si se acorda anual in luna martie la conventia Norwescon.
...
Citește mai multe despre Philip K. Dick>>