Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta valabila in limita stocului disponibil, in perioada 11.12 - 16.12.

Viata mea

Pret Vechi: 69,99 lei

Pret redus 35,00 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

In Viata mea, acum tradusa integral in Romania, cititorul va descoperi o poveste nu doar cu lumini, ci si cu multe umbre: de la copilaria petrecuta intr-o saracie lucie la pretul celebritatii.

 

Document inestimabil al unui destin personal si al istoriei artelor, cartea lui Chaplin, geniu al cinematografiei, este totodata cartea unei epoci stralucit evocate.

 

„Asa era Londra copilariei mele, Londra toanelor si a diminetilor mele: imi amintesc Lambeth in zilele de primavara; imi amintesc lucruri si incidente marunte; imi amintesc o calatorie impreuna cu mama, sus, in vehiculul tras de cai, incercand sa atingem tufele de liliac pe langa care treceam; imi amintesc nenumaratele bilete de transport colorate, portocalii, albastre, roz si verzi, care se imprastiau pe trotuar cand tramvaiele se opreau; imi amintesc de floraresele rubiconde de la coltul podului Westminster, facand vesele boutonnières, cu degetele lor indemanatice manevrand brocartul si feriga tremuratoare. Imi amintesc de mirosul umed de la trandafirii proaspat stropiti (...) Din astfel de lucruri marunte cred ca s-a nascut sufletul meu.“

Charles Chaplin

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top