Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta valabila in limita stocului disponibil, in perioada 11.12 - 16.12.

Visele si moartea

Pret Vechi: 28,80 lei

Pret redus 14,40 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Una dintre cele mai importante carti semnate de Marie-Louise von Franz, discipol devotat al lui Jung, Visele si moartea. Ce ne spun visele muribunzilor exploreaza universul oniric al omului si legaturile profunde ale visului cu lumile vizibile si invizibile. Visul este o calauza si asupra lui se apleaca atent cercetatoarea, recurgand si la instrumentele alchimiei si antropologiei.

 

„Am descoperit – si asta confirma ceea ce Jung a spus de multe ori sau a marturisit in anumite scrisori catre apropiati, chiar daca nu a facut multe referiri in textele din opera – ca inconstientul crede intr-o viata viitoare si ca visele fac referiri clare la continuarea vietii”.

Marie-Louise von Franz

 

„Aceasta impresionanta cercetare despre visele care prevestesc moartea si continuarea individuarii dupa marea trecere este un instrument excelent pentru fiecare cititor, indiferent de convingerile religioase, de profesie si chiar de varsta, pentru ca ofera instrumente capabile sa contribuie la gestionarea Marii Transformari prin care ne este dat sa trecem cu totii si poate ca am trecut deja de foarte multe ori.”

Lavinia Barlogeanu

 

„Acest studiu extrem de interesant foloseste miturile, parapsihologia si traditia occidentala despre alchimie in incercarea de a stabili o relatie psihica intre vise, instincte si iminenta mortii. Autoarea propune teoria ca simbolismul universal sau inconstientul colectiv si structurile psihologice  care apar in visele celor care sunt pe patul de moarte reprezinta «vocea naturii din noi», care ne pregateste mintea constienta pentru moarte. Ea sugereaza ca exista o continuare a vietii psihice si dupa moarte. Prin discutarea unor structuri simbolice, cartea contribuie semnificativ la domeniile psihologiei jungiene si ale mitologiei. Capitolul final va fi in mod special apreciat de cei interesati de stiinta New Age.“    

Publishers Weekly

 

„In Visele si moartea, Marie-Louise von Franz continua sa exploreze ideea trupului subtil, de data aceasta in relatie cu procesul de transformare din preajma mortii. Prezentând vise ale oamenilor aflati pe patul de moarte si amplificarea acestora cu motive religioase, ea deomonstreaza ca avem datoria sa dam nastere corpului subtil sau corpului suprem/glorios pentru viata de dupa moarte."

Remo F. Roth Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top