Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Oferta este valabila in perioada 17 - 19 august.

Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger si Facebook

Fii primul care evalueaza acest produs.

5,00 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Detalii

intr-o cautare pe Google, cele trei cuvinte cheie prinse in titlu (email, messenger, Facebook) returneza urmatoarele date statistice:


  • email = 2,950,000,000 results.
  • messenger = 896,000,000 results.
  • Facebook = 4,570,000,000 results.

Desi cartea anunta ca se adreseaza in principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de utila si pentru barbati. "O carte ce ar trebui interzisa barbatilor", in fond nu poate decat sa ne starneasca curiozitatea si sa ne faca sa ignoram interdictiile.


intreaga carte este scrisa intr-un limbaj viu, dinamic si cat se poate de actual, punand in evidenta principiile persuasiunii si ale comunicarii eficiente. in plus, cartea este constituita in principal din elemente de natura practica, iar la sfarsitul fiecarui capitol se gasesc exercitii de verificare a cunostintelor proaspat dobandite.


Mai mult decat un ghid de online dating, cartea este ghidata si animata de povestea romantica dintre Eva si Alexandru. Scrisa din perspectiva unei povesti cu personaje care ai zice ca sunt reale, cartea dezvaluie un numar mare de situatii ce se intalnesc frecvent in lumea reala (desconsiderare, minimalizare, lipsa respectului etc.), transformandu-se efectiv in ceea ce primul subtitlu promite: un manual PRACTIC de persuasiune.

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate
Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Back to top