Share on Google+

Lacrimile diavolului

Transport gratuit la comenzi de minimum 120 lei! (numai pentru livrările din România).
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Ridicare personală din easybox în maxim 2 zile lucrătoare
Poti castiga 1 punct de loialitate daca achizitionezi acest produs si intri in programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
328 Pagini
Disponibil din: 28 aprilie 2015
10,00 lei
Wishlist
Paperback
epuizat
328 Pagini
Disponibil din: 28 aprilie 2015

Despre carte

Lena Savin, investigator ocult al unei companii de asigurari iesene, stie unde va ajunge sufletul ei dupa ce moare. In Iad, asa cum prevede tratatul incheiat dupa marele cutremur de presedintele Alexandrescu cu Satan. Cu decenii in urma, tratatul a salvat milioane de vieti in schimbul sufletelor tuturor românilor. Aplicat cu ajutorul unui consiliu de initiati, inca pare nemuritor ca insusi presedintele. Dar oare lucrurile chiar nu pot fi schimbate? La aceasta intrebare trebuie sa raspunda Lena când porneste pe urmele unor bijuterii furate, alaturi de demonul sau aliat, Andromalius. Ancheta o duce pe un drum al violentei, tradarilor, ritualurilor ce deschid porti catre Iad si ii va incrucisa calea cu cei mai puternici oameni ai României. Poate supravietui Lena unor incercari cumplite? Isi poate invinge fricile si prejudecatile? Cum vor influenta descoperirile ei soarta tarii?

Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 28 apr. 2015
ISBN 978-606-579-971-4
Cod bară 9786065799714
Autor Ștefana Czeller
Editura Nemira
Colecția Suspans
Format Paperback
Dimensiuni 107 x 178 mm
Nr. pagini 328
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.2620
Data apariției: 28 apr. 2015
ISBN: 978-606-579-971-4
Cod bară: 9786065799714
Autor: Ștefana Czeller
Editura: Nemira
Colecția: Suspans
Format: Paperback
Dimensiuni: 107 x 178 mm
Nr. pagini: 328
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.2620
Despre autor
Ștefana Czeller

Ștefana Czeller

Stefana Cristina Czeller s-a nascut la Iasi, la 27 decembrie 1973 si a studiat limba si literatura rusa, ca bursier al statului roman, la Universitatea de Stat din Moscova. Parintii ei sunt avocati, dar nu profesia juridica a fost cea care a inspirat-o de mica, ci basmele despre vrajitoare si razboinici cu sabii de foc. De aceea, in jocurile copilariei, si-a dorit sa-si descopere puteri misterioase si sa exploreze indepartate taramuri epice.

 

Viata de adult a mai domolit-o, a lucrat ca ziarist la cotidianul regional Evenimentul, acoperind mai ales domeniul infractional. Literatura a fost cea care a facut-o sa se redescopere cu adevarat. In 2010, a debutat pe hartie, cu povestirea „Baietelul cel fierbinte si Harca Pamantului”, in antologia Dansand pe Marte si alte povestiri fantastice, a doua a cenaclului online AtelierKult. A publicat apoi romanele Cerneala si sange (2011, Millennium Books)  si  Ozz (2013, Tracus Arte). De asemenea, povestirile sale au fost incluse in antologiile Pangaia, Venus, Steampunk. A doua revolutie, Dincolo de noapte. Cele 12 fete ale goticului, Cele 1001 scorneli ale Mosului SF, Calatorii in timp, Ferestrele timpului, Xenos, Lumi stranii si Argos Unu. A castigat, in 2011, Encouragement Award la Eurocon, iar in 2012, Premiul pentru debut la Romcon.

 

Cum dintotdeauna a fost atrasa de istoriile sangeroase, fantastice si misterioase, nu e de mirare ca idolul ei literar e Stephen King, iar animalul preferat - pisica neagra. Considera ca universul ne poate invata lectii valoroase, daca ne oprim din galceava cu el si cu noi si doar il ascultam. Principiul dupa care se ghideaza acum in viata e acela ca schimbarea salasluieste in fiecare dintre noi. Isi doreste sa gaseasca in fiecare zi prilej pentru un suras, o declaratie de dragoste sau o proba de curaj. Chiar si toate trei, daca se poate, fiindca a trai in lumea lui azi, si nu a lui ieri sau maine, ii pare secretul fericirii. Dar, desigur, portile viitorului inca ii ascund multe secrete...

...
Citește mai multe despre Ștefana Czeller>>