Editura Nemira - Carti online

Cauta pe site

Sfarsitul copilariei

Pret Vechi: 29,90 lei

Pret redus 23,92 lei

*Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport.

Disponibilitate:In stoc

Detalii

Acum ecranizat de Syfy intr-o mini-serie TV de exceptie

 

Intr-o zi, deasupra fiecarui oras mare de pe planeta apare cate o nava spatiala. Inauntrul lor se ascunde o rasa extraterestra superioara noua din toate punctele de vedere: intelectual, tehnologic, dar mai ales militar. La inceput, planurile lor par benefice: aduc pacea pe Pamant, inlatura saracia si elimina criminalitatea. Primesc numele de Overlorzi, protectorii Pamantului. Multi oameni continua totusi sa reziste puterii lor, convinsi ca Overlorzii urmaresc o agenda proprie. Venirea lor sa fie oare epoca de aur a umanitatii?

 

Sfarsitul copilariei este una dintre cartile definitorii ale lui Arthur C. Clarke, autor al volumului 2001: Odiseea spatiala. Inca de la publicare, acest roman a fost privit ca un clasic al literaturii science fiction, dar si ca un thriller literar de cea mai buna calitate.

 

„Ingrozitor de logic, plauzibil si straniu de profetic... Clarke este un maestru.“

Los Angeles Times

 

„Nu s-a mai scris asa ceva; in parte pentru gandirea inovativa, dar in mare parte pentru ca aici intalnim un autor modern care intelege ca s-ar putea sa existe lucruri care sunt mai importante pentru omenire decat propria «supravietuire».“

C.S. Lewis

Mai multe informatii Tags (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat selecteaza toate

Alte recomandari

Back to top