Share on Google+

Istoria megalomaniei

Transport gratuit la comenzi de minimum 90 lei! (numai pentru livrările din România).
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Poți câștiga 2 puncte de loialitate dacă achiziționezi acest produs și intri în programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
Paperback
392 Pagini
Disponibil din: 3 noiembrie 2016
69,99 lei
Wishlist
Paperback
epuizat
392 Pagini
Disponibil din: 3 noiembrie 2016
 
E-mail
 

Despre carte

„«Ma plictisesc. Tu nu?» l-a intrebat presedintele Republicii Centrafricane, Jean-Bédel Bokassa, pe tovarasul sau din Gabon, Omar Bongo. «La ce te referi?» a intrebat conducatorul gabonez. «La faptul ca puterea, asa cum este ea, plictiseste. Suntem de multi ani presedinti si plictiseala ma consuma. Pe tine nu?» «Pai, nu.» «Serios? Știi? O sa fac ceva maret. O sa-i pun pe toti pe roate, o sa vezi. O sa devin Napoleon al Africii!» «Mai, sa fie, Jean-Bédel! Ia-o usor! Vino in Gabon si-ti fac rost de o sotie noua, ca data trecuta. Sau cere-i lui Ceausescu sa-ti trimita o alta românca, daca tot iti plac atât de mult europencele.» «Nu, prietene. O sa vezi ce-am pregatit!»“

 

Pedro Arturo Aguirre ne prezinta cu mult umor faptele si vorbele marete „pregatite“ de-a lungul istoriei de mintile cuprinse de febra cultului personalitatii. Nero, Napoleon, Hitler, Stalin, Kim Ir-sen, Ceausescu si multi altii constituie un inepuizabil material de studiu si o buna provocare de a face haz de necaz.

Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 3 nov. 2016
Titlu original Historia Mundial de la Megalomania
ISBN 978-606-758-769-2
Cod bară 9786067587692
Autor Pedro Arturo Aguirre
Traducător Elena Anca Coman
Editura Nemira
Colecția Istoria...
Format Paperback
Dimensiuni 165 x 240 mm
Nr. pagini 392
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3140
Data apariției: 3 nov. 2016
Titlu original: Historia Mundial de la Megalomania
ISBN: 978-606-758-769-2
Cod bară: 9786067587692
Autor: Pedro Arturo Aguirre
Traducător: Elena Anca Coman
Editura: Nemira
Colecția: Istoria...
Format: Paperback
Dimensiuni: 165 x 240 mm
Nr. pagini: 392
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.3140
Despre autor
Pedro Arturo Aguirre

Pedro Arturo Aguirre

Pedro Arturo Aguirre, scriitor si profesor, s-a nascut in 1963 in Ciudad de México. De-a lungul timpului, a semnat sute de eseuri si articole pe teme istorice si politice in publicatii precum EtcéteraBucareli 8NexosDiálogo y DebateEl Huevo, GobiernosExamenViceversaNuevaVoices of Mexico si a fost directorul revistei Voz y Voto. Este autorul unor volume precum Elecciones y política en Francia: de Charles Gaulle a Jacques ChiracOcho en la cumbre sau La alternativa socialdemócratica. Este, de asemenea, coautorul unor lucrari, printre care  Sistemas políticos, partidos y elecciones: estudios comparadosLa Unión Europea: Evolución y perspectivas, Asia Oriental: desarrollo y democraciaUna reforma electoral para la democracia y Consolidación democrática y gobernabilidad en América Latina. Coordoneaza colectia de eseuri Los sistemas políticos y electorales contemporáneos, publicata de Instituto Federal Electoral. A fost directorul revistei Voz y Voto. A tinut prelegeri despre sistemele politice si guvernele contemporane la Universidad Iberoamericana (1994-1997). A fost profesor invitat la numeroase institutii academice: UNAM, ITAM, Universidad de Guadalajara, Universidad de Colima.

...
Citește mai multe despre Pedro Arturo Aguirre>>