Share on Google+

Străbunii Avalonului

Transport gratuit la comenzi de minimum 120 lei! (numai pentru livrările din România).
Plata în RATE numai cu carduri de credit Banca Transilvania
Cadou pentru cineva? Îi poți trimite și un mesaj personalizat (în formular comandă)

Ridicare personală din easybox în maxim 2 zile lucrătoare
Poti castiga 1 punct de loialitate daca achizitionezi acest produs si intri in programul de loialitate Nemira. Detalii
epuizat
592 Pagini
Disponibil din: 15 august 2009
5,00 lei
Wishlist
epuizat
592 Pagini
Disponibil din: 15 august 2009

Despre carte

Strabunii Avalonului este continuarea seriei Avalon.

Aluziile obsedante la un trecut misterios si-au gasit loc in toate romanele din seria Avalon, dar, pana acum, toata istoria bogata a ramas sub tacere. Dominat de puternicele femei ale Avalonului si plasat intr-o lume plina de magie, Strabunii Avalonului continua epopeea spectaculoasa din saga lui Marion Zimmer Bradley.

Povestea dramatica a strabunilor Avalonului, incepand cu viata lor pe Atlantida, insula sortita pieirii, si incheind cu salvarea oferita de Britania, insula invaluita in ceturi.

Peregrinarile a doua femei, ale caror destine vor fauri soarta unei stirpe noi, se intretes intr-o poveste extraordinara.

Tiriki este o Veghetoare a Luminii, dar a crescut in umbra blestemului Atlantidei. Gratioasa si plina de har, este preaiubita sotie a principelui Micail. Insa, despartiti de mana dezastrului, ea trebuie sa-si gaseasca propriul drum intr-un alt taram, iar lumea pe care o descopera o va schimba pentru totdeauna si va trezi cele mai tainice dorinte. Il va regasi pe Micail? Si, daca se vor reintalni, vor descoperi din nou dragostea?

Damisa mosteneste sangele regal, dar si orgoliul de rege. In Atlantida nu era decat o acolita, insa in noua tara ar putea ajunge regina. In ciuda varstei sale fragede, e inversunata, ambitioasa, si cu sufletul sfasiat. Va alege calea preotiei, sau calea puterii?

Cumpărate frecvent împreună

Informații despre produs
Informații despre produs
Data apariției 15 aug. 2009
Titlu original Ancestors of Avalon
ISBN 978-606-8073-31-6
Cod bară 9786068073316
Autor Diana L. Paxson, Marion Zimmer Bradley
Traducător Ana-Veronica Mircea
Editura Nemira
Colecția Nautilus
Dimensiuni 107 x 178 mm
Nr. pagini 592
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.4740
Data apariției: 15 aug. 2009
Titlu original: Ancestors of Avalon
ISBN: 978-606-8073-31-6
Cod bară: 9786068073316
Autor: Diana L. Paxson, Marion Zimmer Bradley
Traducător: Ana-Veronica Mircea
Editura: Nemira
Colecția: Nautilus
Dimensiuni: 107 x 178 mm
Nr. pagini: 592
Număr volume: 1
Greutate (kg): 0.4740
Despre autor
Marion Zimmer Bradley

Marion Zimmer Bradley

Marion Zimmer Bradley (1930–1999) a fost o prolifica autoare de romane fantasy, dintre care cele mai celebre fac parte din seriile Avalon (6 romane) si Darkover (peste 30 de romane). Marion Zimmer Bradley a inceput sa scrie la 19 ani, a vandut prima povestire la 22 de ani, iar în 1957 a publicat primul roman, Soimii din Narabedla.In 1965 a terminat studiile universitare si s-a mutat in California. Primul ei copil, David Bradley, si fratele ei, Paul Edwin Zimmer, sunt de asemenea autori de science-fiction si fantasy. Marion Zimmer Bradley a editat celebra serie de antologii Sword and Sorceress (21 de volume), care a incurajat povestirile cu eroine originale si netraditionale scrise de autori tineri si neconsacrati. De asemenea, a creat Darkover, o planeta colonizata de pamanteni care a fost uitata si unde puterile psi ale oamenilor s-au dezvoltat intr-un grad neasteptat. Prin Darkover a infiintat, astfel un univers pentru o serie de romane si povestiri, la care s-au alaturat ulterior antologii cu povestiri ale altor autori.In 1966, Marion Zimmer Bradley a devenit co-fondatoare a Societatii pentru Anacronism Creativ, iar in anul 2000 a primit postmortem Premiul World Fantasy pentruintreaga activitate. In seria Avalon, care i-a adus celebritatea, este repovestita legenda despre Camelot si cavalerii Mesei Rotunde, privita din punctul de vedere al lui Morgan si Guinevere. Din aceasta serie, Nemira a tradus si publicat Preoteasa din Avalon, Doamna din Avalon, Sanctuarul, Negurile (vol. 1) si Negurile (vol. 2).
...
Citește mai multe despre Marion Zimmer Bradley>>